Lars Wijnands
Adviseur

Lars Wijnands

Benieuwd naar het gemak en de flexibiliteit van onze dienstverlening en wat het jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact op!

Tijdens mijn korte periode dat ik bij Please in dienst ben, kan ik met zekerheid zeggen dat de verwachting compleet overeenkomt met de realiteit. Waar zo’n 4 maanden geleden mijn keuze voor Please gebaseerd was op de warme en fijne uitstraling van het bedrijf, blijkt deze gedachte in werkelijkheid de juiste. Voor mij de ideale plaats om mezelf te ontwikkelen.

Als adviseur ben je het visitekaartje van het bedrijf. De klantreis/customer journey begint bij de afdeling advies. Hierdoor heb ik met mijn collega’s de essentiële taak hebben om het bedrijf zo goed mogelijk naar buiten uit te dragen. Deze uitdaging maakt het werk van een adviseur zo leuk!

Met de paplepel ingegoten

Natuurlijk droomde ik, net als bijna ieder jongetje, van een carrière als profvoetballer. Toen bleek dat dit ‘m niet ging worden was voor mij de keuze al snel gemaakt: ik ga de wereld in van het flexwerken. De interesse hiervoor is thuis ontstaan tijdens het evaluatiemoment van de dag, het avondeten, waar het al snel over het werk ging/gaat. Aangezien mijn moeder 25 jaar werkzaam is bij een uitzendbureau is de interesse in flex er met de paplepel ingegoten.

Vrienden, familie en gezelligheid

Over wat ik in mijn privéleven het belangrijkst vind kan ik heel kort en bondig zijn: gezelligheid met familie en vrienden. Tijdens de weekenden en vrije avonduren probeer ik hier zoveel mogelijk tijd mee door te brengen en hou ik van (de) mensen om me heen. Inmiddels ben ik 4 jaar samen met mijn vriendin en begeleid ik een starterswoningenproject waar we binnenkort willen gaan samenwonen. Tenslotte volg ik graag de verrichtingen van ‘mijn’ club PSV en houdt ik zelf mijn conditie op peil op de racefiets.

Afwisseling

Wat ik vooral leuk vind aan mijn rol als adviseur is de afwisseling gedurende de dag. Waar ik de ene dag onderweg ben om prospects om te toveren tot klant, is het de andere dag van belang om de klantinformatie zo uitgebreid mogelijk door te geven aan de interne organisatie. Ook op het gebied van opdrachtgevers is het werk afwisselend. Ik richt me vooral op de mkb’ers waardoor ik de ene dag bij een zorgboerderij zit en de andere dag bij een beautysalon of een klusbedrijf. Het is juist die afwisseling dat het werk als adviseur uitdagend maakt. Het doel is uiteindelijk om met het hele team advies het klantenbestand van Please te laten groeien en ik werk daar graag aan mee!

Leestips van Lars...

Blog: Waarom we allemaal wel wat flex kunnen gebruiken…

06 augustus 2019

Ben ik een flexibel mens? Ja, ik denk het wel. Ik hou van afwisseling. Ook als adviseur bij Please stel ik me ...

Lees verder

Het klantverhaal van… Jasmijn bloemisterij

01 augustus 2019

Please deelt op regelmatige basis ondernemersverhalen van zijn opdrachtgevers. Deze keer in de schijnwerpers: ...

Lees verder

5 payroll feiten en fabels

06 februari 2018

Over payroll doen nogal wat fabels de ronde: duur, slecht voor de medewerkers en vooral handig om onder ...

Lees verder

Waarom is payroll interessant voor mkbers?

06 september 2018

Als ondernemer ben je het liefst bezig met ondernemen. En heb je dus meestal weinig tijd voor (en zin in) de ...

Lees verder

Seizoenwerkers en flexibiliteit in de agrarische sector

16 mei 2019

Seizoenswerkers en flexibiliteit, dé sleutelwoorden van deze periode. Asperges, maar ook aardbeien gaan als ...

Lees verder

1,2,3… checklist aannemen van vakantiekrachten

10 mei 2019

Ben jij van plan om deze zomer eindexamenkandidaten aan te nemen óf extra in te plannen? Pak dan deze ...

Lees verder