Anne Berkers
Manager marketing en communicatie

Anne Berkers

Door het beheren, optimaliseren en uitbreiden van onze offline en online marketing laat ik ondernemers kennismaken met Please.

Werken bij Please is voor mij in één woord: dynamisch! Met bijna 70 collega’s, ruim 1200 opdrachtgevers, 10.000 medewerkers en de regelmatig wijzigende wet- en regelgeving is er altijd wat te doen. Zeker in mijn vakgebied want communicatie is er altijd en overal.

Altijd gaan voor het beste

Van afwisseling tussen projecten en adhoc werkzaamheden word ik blij. En dat is precies hoe mijn baan er bij Please uitziet, dus dat komt goed uit ;). Ik ga altijd voor het beste en dat verwacht ik ook van mijn collega’s. En als het resultaat er dan eenmaal is, mag dat ook gevierd worden!

Elke dag een feestje

Ook privé zit dat er behoorlijk in, gaan voor het beste. Etentjes, feestjes, maar ook de ‘gewone’ huishoudelijke zaken regel ik het liefst tot in de puntjes. Controlefreak, check. Perfectionist, check! Maar ook het vieren gaat me goed af. Wat mij betreft is er namelijk altijd wel een reden voor een wijntje en het liefst ga ik elke dag lekker lunchen, borrelen of uiteten. En sinds de komst van onze dochter vorig jaar is (cliché, maar echt waar) eigenlijk elke dag een feestje.

Ontzorgen met content

Samen met een contentmarketeer, allround communicatiemedewerker en webdeveloper ben ik verantwoordelijk voor de marketing & communicatie van Please in de breedste zin van het woord. Van contentmarketing tot social media en e-mailmarketing. En van externe communicatie tot interne communicatie.

Eigenlijk ontzorgen wij met content. Voor onze opdrachtgevers en medewerkers doen we dat met tijdige en duidelijke communicatie en informatie. Voor ondernemers die nog geen klant zijn doe we dat met o.a. onze blogs, nieuws- en kennisbankartikelen waarin we schrijven over vraagstukken op het gebied van werkgeven én tips en adviezen van onze eigen experts delen.

Creativiteit en professionaliteit

Als manager probeer ik het beste uit mijn team en de samenwerking met onze partners te halen. En onze creativiteit en professionaliteit naar een steeds hoger niveau te tillen. Mijn uiteindelijke doel? Een ‘top-of-mind’ positie voor Please bij de Nederlandse ondernemer. Gaat het over werkgeven, dan gaat het over Please.

Leestips van Anne...

Waarom is payroll interessant voor mkbers?

06 september 2018

Als ondernemer ben je het liefst bezig met ondernemen. En heb je dus meestal weinig tijd voor (en zin in) de ...

Lees verder

De voor- en nadelen van een interne sollicitatie

02 november 2018

Je hebt een vacature en staat op het punt deze extern te verspreiden. Maar wacht even, misschien is de ideale ...

Lees verder

Goed verdienen door een duurzaam businessmodel in te zetten

16 oktober 2018

Je kunt als retailer goed verdienen door het inzetten van een duurzaam businessmodel. Speel in op de trend dat...

Lees verder

Het klantverhaal van Gérard Priem van Priemco Glas

20 september 2018

Ondernemers kunnen veel van elkaar leren, daarom laat Please haar klanten graag aan het woord. We spraken met ...

Lees verder

Teamsamenstelling op basis van instrumenten

23 augustus 2018

Heb je jezelf weleens afgevraagd hoe jouw team eruit zou zien als het een orkest was? Wie zou dan welk ...

Lees verder

5 praktische new business tips voor direct succes

31 augustus 2018

Voor de B2B ondernemer die new business binnenhalen lastig of niet leuk vindt. Wij delen 5 praktische new ...

Lees verder