Referral programma van Please

Draag een potentiële klant aan en ontvang €250,-

Please is trots te werken voor haar klanten, onze partners. En onze samenwerking gaat verder dan alleen het ondersteunen op het gebied van werkgeverstaken. Samen werken we aan groei en ontwikkeling van jou én je medewerkers. Dat waarderen wij, en onze klanten. Al jaren vertellen zij andere ondernemers over het gemak van de zekerheid die zij bij Please ervaren en daar doen we het tenslotte voor.

Daarnaast stelt iedere nieuwe klant ons in de gelegenheid om onze dienstverlening nóg verder te verbeteren. Hoe meer wij kunnen groeien, hoe voordeliger wij zaken kunnen inkopen en risico’s kunnen spreiden. En daar profiteer jij als klant ook van!

We zijn dan ook erg dankbaar voor iedere nieuwe aangedragen klant en daar zetten we graag wat tegenover.

Hoe werkt het? Heel simpel

  1. Zoek je unieke referral code op. Dit is je debiteurnummer bij Please. Je vindt dit nummer op je facturen achter ‘debiteurnummer’.
  2. Zorg ervoor dat een collega-ondernemer deze code aan ons doorgeeft bij het inplannen van een adviesgesprek met Please. Óf vul zelf het formulier in onderaan deze pagina. Dan nemen wij, namens jou, contact op met de potentiële klant.
  3. Zodra deze ondernemer klant wordt bij Please ontvangen jullie allebei €250,- korting op de eerstvolgende factuur.

Met het transparante referral programma van Please profiteren alle partijen. Een win-win-wín situatie dus. Zo helpen we elkaar om te ondernemen met werkgeverskracht.

Referral programma van Please