Wil je een payroll offerte op maat?

Ieder bedrijf is anders en zo ook de payroll behoefte. Het berekenen van een exact payroll tarief is afhankelijk van een aantal bedrijfsspecifieke zaken. Zo kan bijvoorbeeld de branche waarin je werkzaam bent of de grootte van je bedrijf invloed hebben op jouw payroll tarief.

Om je zo goed mogelijk te adviseren maken we graag een berekening op maat. Onze deskundige adviseurs helpen je om jouw situatie en behoefte in kaart te brengen geven je een berekening die volledig aansluit bij jouw bedrijf. Vul hieronder je gegevens in en ontvang een payroll offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naar deze kosten heb je geen omkijken meer

Bespaar véél eigen tijd én op de kosten van premies, verzekeringen, juridische en administratieve kosten.

Bruto salaris

Je spreekt zelf het bruto salaris met je medewerker af. Het bruto salaris vormt de basis van je personeelskosten.

Vakantiegeld

Vakantiegeld bedraagt 8% van het bruto salaris. Een medewerker krijgt dit 1 maal per jaar met het salaris van mei of juni uitbetaald. Werkt de medewerker maximaal 12 uur per week? Dan wordt het vakantiegeld direct bij elke salarisbetaling uitbetaald. In dat geval vervalt de jaarlijkse betaling.

Basispremie WAO/WIA

Dit is een premie voor werknemersverzekeringen die werknemers beschermt tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid. Deze premie is voor alle werkgevers gelijk. Premie: 6,77%

Zvw werkgeversbijdrage

Dit is een premie uit de Zorgverzekeringswet. Het percentage is voor iedere werkgever gelijk. De premie bedraagt 6,90%

Sectorpremie

De sectorpremie is onderdeel van de Werkloosheidswet (WW) en financiert een deel van de WW-uitkeringen. De hoogte van de premie wordt elk jaar aangepast aan de werkloosheidontwikkeling in onze sector.

Ziekteverzuim

Bij ziekte neemt Please de volledige begeleiding van de medewerker voor haar rekening. Wij onderhouden contact met arbodienst, bedrijfsarts, UWV en andere deskundigen. En begeleiden Poortwachter- en re-integratietrajecten.

Juridische bijstand

Onze eigen juridische afdeling begeleidt en adviseert – telefonisch en online – bij juridische werkgerelateerde vraagstukken. Jij én je medewerkers krijgen altijd een deskundig antwoord.

Wet- en regelgeving bijhouden en toepassen

Please volgt de wet- en regelgeving over arbeidsrecht op de voet. En implementeert deze regelgeving in de dagelijkse praktijk. Zo weet je zeker dat alles voldoet aan de laatste wet- en regelgeving.

Verlofdagen

Iedere werknemer heeft recht op verlofdagen. Dit rekenen we om naar een percentage per gewerkt uur. De medewerker kan verlof in uren opnemen. Of het direct bij het salaris uitbetaald krijgen.

Pensioenpremie werkgeversdeel

Wij werken samen met verschillende pensioenaanbieders, waaronder Brand New Day en StiPP . De werkgeversbijdrage voor pensioen is inbegrepen in de factor die je met ons afspreekt.

AWf-premie

De premie voor het Algemeen Werkloosheidsfonds financiert onder andere een deel van de WW, ZW en re-integratie. De premie hiervoor bedraagt 2,85%

Loondoorbetaling bij ziekte

Please betaalt zieke werknemers door tijdens ziekte. Je hoeft voor de medewerkers die je bij ons aanmeldt dus zelf geen ziekteverzuimverzekering af te sluiten. Je bepaalt zelf de hoogte van je eigen risico.

Personeelsadministratie

Zoals opstellen juridisch correcte arbeidsovereenkomst. Controleren identiteitsbewijs medewerkers als zij in dienst komen. Gegevens vastleggen in het personeelsdossier. Tijdig signaleren en afhandelen van contractverlengingen. Uitdienstmeldingen afhandelen.

Salarisadministratie

Denk aan: salaris berekenen en uitbetalen. Loonstroken en jaaropgaven opstellen en verstrekken. Sociale lasten afdragen. Verlof registreren.

Werkgeversaansprakelijkheid Motorrijtuigrisico

Met deze verzekering is je aansprakelijkheidsrisico verzekerd als je werknemer tijdens werk – en als bestuurder of inzittende van een motorvoertuig – letselschade oploopt.

Collectiviteitsvoordelen

Jij en je medewerkers profiteren van collectiviteitskorting op verzekeringen, zoals de ziektekostenverzekering.

Schadeverzekering

Deze verzekering dekt de schade van een werknemer, veroorzaakt door een ongeval dat tijdens de uitoefening van de werkzaamheden voor jouw onderneming of andere activiteiten die gerelateerd zijn aan je bedrijf is voorgevallen.

Extra voordelen

Je krijgt korting op onder andere BHV-cursussen voor je medewerkers via een geselecteerde partner. En jouw medewerkers studeren met de laagste prijsgarantie bij NTI. Daarnaast krijgen jij en je medewerkers korting op kaartjes voor pretparken, de bioscoop en andere uitjes.

Vragen over jouw offerte?

Adviseur

Linda Filippini

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar l.filippini@please.nl