Tip: 3 handige apps voor ondernemers

Apps voor ondernemers Het ondernemerschap is bij tijd en wijlen een enorm tijdrovend en stressvol vak. Om succesvol te kunnen ondernemen is het dan ook belangrijk dat zowel uw bedrijf, uw medewerkers als uzelf in topconditie verkeren. Please tipt 3 apps die u helpen bij het creëren van een gezonde werksfeer én levensstijl.

Thinq Thinq
Ben u vaak onderweg of komt u op de zaak niet altijd toe aan uw administratie? Met deze app heeft u uw boekhouding altijd op zak. Stuur met het grootste gemak een factuur vanuit de trein of vanaf uw eigen bank via de module van Thinq. Ook raakt u nooit meer een inkoopfactuur kwijt: maak een foto van de bon of factuur, upload deze direct en u bent klaar! Zo is uw administratie altijd in topvorm en houdt u tijd over. De Thinq app is gratis te downloaden voor iPhone, Android en Windows. Wilt u gebruik maken van alle diensten van Thinq? Pakketten zijn verkrijgbaar tegen een vast tarief per maand.


PreventieCoach PreventieCoach
Deze app helpt u en uw werknemers om gezond, veilig en plezierig te werken. PreventieCoach biedt handige informatie, instrumenten, checklists en e-learning. Zo kunt u de arbeidsomstandigheden, preventie en vitaliteit binnen uw bedrijf optimaliseren. Hierdoor zorgt u dat al uw werknemers duurzaam inzetbaar zijn en blijven. De Preventiecoach app is gratis te downloaden voor iPhone, Android en Windows.


Moves Moves
Beweegt u voldoende? De Moves app vertelt u precies waar, wanneer en hoeveel u wandelt, fiets en rent. Dankzij deze app ziet u aan het eind van de dag wat uw dagelijkse bezigheden u hebben opgeleverd. Heeft u genoeg calorieën verbrand en heeft u genoeg beweging gehad? Of moet u ’s avonds toch nog even een blokje om voor wat extra beweging? De Moves app is gratis te downloaden voor iPhone en Android. Enkele functionaliteiten van de app zijn voorlopig alleen nog beschikbaar voor iPhone.


Benieuwd naar meer handige apps het ondernemen nét wat gemakkelijker kunnen maken? U vindt ze hier.