Tips voor ondernemers

Apps voor ondernemers Het ondernemerschap is bij tijd en wijlen een enorm tijdrovend en stressvol vak. Om succesvol te kunnen ondernemen is het dan ook belangrijk dat zowel uw bedrijf, uw medewerkers als uzelf in topconditie verkeren. Please tipt 3 apps die u helpen bij het creëren van een gezonde werksfeer én levensstijl.

Onderneming financieel businessmodel cashflow

Is uw onderneming financieel fit? Frank Peters – accountant bij HLB Van Daal & Partners – geeft advies.

Om succesvol te kunnen ondernemen is zowel lichamelijk als mentaal fit zijn belangrijk. Maar goede ondernemers zorgen er ook voor dat hun onderneming financieel fit blijft, zegt Frank Peters, partner en accountant bij HLB Van Daal & Partners. Please vroeg hem wat daarvoor nodig is en kreeg een paar nuttige adviezen mee.

SEO tips Google vindbaarheid ondernemer Met een goede website kan elke ondernemer zichzelf in de etalage zetten. Wel belangrijk is dat deze site online goed vindbaar is. Daar kun je specialisten voor inschakelen die je website SEO-proof maken, maar gelukkig zijn er ook wat trucjes waarmee je zelf kunt zorgen dat je hoger in de ranking komt te staan bij Google en dus eerder zichtbaar bent bij je (potentiële) klanten. 6 SEO tips op een rij:

Video vloggen tips ondernemers

Vloggen wordt steeds populairder. 7 videotips voor ondernemers

Vlogs (video-blogs) zijn erg populair onder jongeren, maar langzaamaan wint het dagelijkse videodagboek ook onder andere doelgroepen aan populariteit. Het lijkt er steeds meer op dat de vlog hét nieuwste marketinginstrument is waar je als ondernemer ook aan moet gaan geloven. Niet gek, want het is een ideale manier om jezelf, je bedrijf of je product een gezicht te geven en jezelf te profileren als een expert in jouw vakgebied. Hoe behaal je de beste resultaten met video? Sprout geeft zeven vlogtips voor ondernemers:

Social media ondernemers please payroll Met social media kun je als ondernemer veel bereiken. Zo is het een ideaal middel om in contact te treden met je klanten. Please heeft een paar social media tips onder elkaar gezet speciaal voor ondernemers.

handige apps voor ondernemers

Top 3 handigste apps voor ondernemers.

Als ondernemer heb je het vaak al druk genoeg. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende apps op de markt die je ondersteunen in je dagelijkse business. Drie apps die je het leven als ondernemer makkelijker maken:

Familiebedrijf detailhandel ondernemen MKB Alles wat met belastingen te maken heeft, stel je als ondernemer vaak uit. Want er zijn altijd belangrijkere zaken te doen toch? Maar zo tegen het einde van het jaar kan het verstandig zijn om toch een paar zaken na te lopen. Want geef toe, welke ondernemer wil er nou niet voordelig het nieuwe jaar in? Vijf handige fiscale tips op een rijtje.

Mobiele marketing De smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Steeds meer bedrijven zoeken dan ook naar de mogelijkheden om zichzelf te promoten met mobiele marketing. Hoe zorg je er voor dat mobiele marketing ook voor jouw bedrijf werkt? 5 handige tips:

Werknemers aansturen Realisatiecoach en managementauteur Mario Bierkens ziet veel mkb-ondernemers een aantal klassieke fouten maken in de omgang met hun medewerkers. Zijn belangrijkste tips voor effectieve aansturing van je personeel.