Tips voor ondernemers

Hersentraining Psychisch verzuim komt steeds vaker voor. Vorig jaar was 1 op de 3 verzuimgevallen van psychische aard, zo blijkt uit het onderzoek Arbobalans 2016, van TNO. Waaraan is deze ontwikkeling te wijten en hoe kunt u psychisch verzuim voorkomen?

Tips voor een goed ontwikkelgesprek Ontwikkelgesprekken zijn zowel van belang voor uw medewerker(s) als voor uw organisatie. Wist u bijvoorbeeld dat plannings- en beoordelingsgesprekken zorgen voor een verhoogde arbeidsproductiviteit? En wist u dat deze gesprekken daardoor een positief effect kunnen hebben op het verzuim binnen uw organisatie? Nee? Lees dan snel verder…

Klacht op social media De inzet van social media kan een mooi marketingmiddel zijn voor uw bedrijf. U staat direct in contact met uw klanten en zij met u. Ook kan een positieve review over uw dienstverlening of een foto van uw product anderen overtuigen om ook te kiezen voor uw bedrijf. Maar wat nu als een klant minder tevreden is? Of misschien zelfs ontevreden en dit deelt op social media? En belangrijker, hoe gaat u ermee om?

Facebook op telefoon Bijna iedere ondernemer is zichtbaar op Google en diverse social media kanalen. De tijd waarop u uw klantenkring bereikte via een advertentie in een folder, krant of magazine is zo langzaamaan wel voorbij. Uw grootste doelgroep bevindt zich namelijk op het wereldwijde web. Facebook bijvoorbeeld, een platform dat zich uitermate goed leent om een brede doelgroep op een laagdrempelige manier aan te spreken. Wilt u weten hoe u uw Facebook bedrijfspagina nóg beter kunt inzetten? Lees dan deze 5 slimme technieken van kooplust.com.

Apps voor ondernemers Het ondernemerschap is bij tijd en wijlen een enorm tijdrovend en stressvol vak. Om succesvol te kunnen ondernemen is het dan ook belangrijk dat zowel uw bedrijf, uw medewerkers als uzelf in topconditie verkeren. Please tipt 3 apps die u helpen bij het creëren van een gezonde werksfeer én levensstijl.

Onderneming financieel businessmodel cashflow

Is uw onderneming financieel fit? Frank Peters – accountant bij HLB Van Daal & Partners – geeft advies.

Om succesvol te kunnen ondernemen is zowel lichamelijk als mentaal fit zijn belangrijk. Maar goede ondernemers zorgen er ook voor dat hun onderneming financieel fit blijft, zegt Frank Peters, partner en accountant bij HLB Van Daal & Partners. Please vroeg hem wat daarvoor nodig is en kreeg een paar nuttige adviezen mee.

SEO tips Google vindbaarheid ondernemer Met een goede website kan elke ondernemer zichzelf in de etalage zetten. Wel belangrijk is dat deze site online goed vindbaar is. Daar kun je specialisten voor inschakelen die je website SEO-proof maken, maar gelukkig zijn er ook wat trucjes waarmee je zelf kunt zorgen dat je hoger in de ranking komt te staan bij Google en dus eerder zichtbaar bent bij je (potentiële) klanten. 6 SEO tips op een rij:

Video vloggen tips ondernemers

Vloggen wordt steeds populairder. 7 videotips voor ondernemers

Vlogs (video-blogs) zijn erg populair onder jongeren, maar langzaamaan wint het dagelijkse videodagboek ook onder andere doelgroepen aan populariteit. Het lijkt er steeds meer op dat de vlog hét nieuwste marketinginstrument is waar je als ondernemer ook aan moet gaan geloven. Niet gek, want het is een ideale manier om jezelf, je bedrijf of je product een gezicht te geven en jezelf te profileren als een expert in jouw vakgebied. Hoe behaal je de beste resultaten met video? Sprout geeft zeven vlogtips voor ondernemers:

Social media ondernemers please payroll Met social media kun je als ondernemer veel bereiken. Zo is het een ideaal middel om in contact te treden met je klanten. Please heeft een paar social media tips onder elkaar gezet speciaal voor ondernemers.