Opgeven is geen optie

Dat is het levensmotto van Twan Swinkels van Pitt-IT die de Alpe d’HuZes gaat beklimmen om de strijd aan te gaan tegen kanker. Met veel verdriet heeft Twan afscheid moeten nemen van zijn vader die veel te jong is overleden aan de gevolgen van darmkanker. Twan Swinkels: “Ik had graag nog langer van mijn vader willen genieten. Hij is veel te jong gestorven na een gevecht tegen deze vreselijke ziekte”. 

Door het beklimmen van de Alpe d’HuZes gaat Twan, samen met zijn dochter Julia, de uitdaging aan om zoveel mogelijk donaties op te halen om wetenschappelijk onderzoek naar kanker te bevorderen.

Please Payroll is trots op Twan en Julia dat zij zich samen op deze bijzonder mooie manier inzetten om de strijd tegen kanker aan te gaan. Please draagt Twan en Julia een warm hart toe om hen te helpen bij het bereiken van hun ultieme doel: kanker genezen.

Twan Swinkels

“Ik ben Twan Swinkels en ik ben 46 jaar. Ik wil heel graag 4 keer de Alpe d’HuZes op fietsen samen met mijn dochter Julia. Voor mij nu de derde keer dat ik mee ga doen. Een onvergetelijke happening die iedereen een keer moet mee maken.”

“Niet alleen de fietstocht naar boven en de afdalingen zijn een happening maar ook de sessie daarom heen zijn een emotionele achtbaan van vreugde en verdriet. Het raakt je diep van binnen wat deze vervelende ziekte aan ellende veroorzaakt maar ook fijn dat er mensen worden genezen.”

Kanker

“Mijn vader is aan de gevolgen van darmkanker overleden. Ik had graag nog langer van mijn vader willen genieten. Hij is veel te jong gestorven na een gevecht tegen deze vreselijke ziekte.”

“Te veel mensen overlijden aan de gevolgen van kanker en dat is vreselijk. Er moet toch iets zijn om deze ziekte uit te bannen. Ik denk dat er nog veel te onderzoeken is en dat we nog lang niet alles weten. Ik ben er van overtuigd dat er nog veel meer dingen zijn om kanker te kunnen genezen of zelfs te voorkomen. ”

Voor onderzoek is veel geld nodig en daarom wil Twan geld inzamelen voor dit goede doel. Steun hem met een kleine donatie want alle beetjes helpen. OPGEVEN IS GEEN OPTIE!  Help Twan en Julia in hun strijd tegen kanker en doneer nu!

Terug naar Meer over Please  
19 mei 2016 Door Charlotte Hendriks
Charlotte Hendriks

Meer gerelateerde artikelen

Nieuwe website Please live

18 januari 2018

Om ondernemers zoals jij nóg beter te bereiken en te voorzien van informatie en kennis over onze ...

Lees verder

Nieuwe website Please live

18 januari 2018

Om intermediairs zoals jij nóg beter te bereiken en te voorzien van informatie en kennis over onze ...

Lees verder

Please trotse co-partner van MKB Rotterdam Rijnmond

25 oktober 2017

Maandag 23 oktober ondertekenden de voorzitter van MKB Rotterdam Rijnmond en Please een partnercontract. ...

Lees verder

Payrolling, wat is dat precies?

27 september 2017

Wat payrolling nu precies inhoudt, is een vraag die we bij Please veel krijgen. We leggen het graag uit...

Lees verder

Dé 7 redenen om te payrollen met Please

06 september 2017

We zeggen het vaker: succesvol ondernemerschap is één, maar succesvol werkgeverschap is een tweede. De zorg ...

Lees verder

Opleiding en ontwikkeling voor je medewerkers

11 augustus 2017

Please investeer(t) in jouw personeel met de online trainingen van GoodHabitz. Op 8 mei introduceerde Please ...

Lees verder
Delen