De nieuwste editie van Please Magazine

Deze week valt hij bij al onze ondernemers en abonnees in de brievenbus: de herfsteditie van Please Magazine. Dit keer staat het magazine vol inspirerende verhalen van ondernemers en interessante artikelen over goed werkgeverschap. Uiteraard laten we ook onze eigen experts én een onze ruim 10.000 medewerkers aan het woord. Wil je alvast een kleine sneakpreview? Lees dan snel verder.

Trots zijn we op de medewerking van serie-ondernemer Marnix Geus aan dit Please Magazine. In een inspirerend interview stelt de succesvolle entrepreneur dat de traditionele baas/personeel-verhouding veel bedrijven belemmert in hun ontwikkeling. En dat is jammer, want volgens Geus stellen juist succesvolle bedrijven niet hun handel, maar hun mensen voorop.

Oud nieuwslezer en fotografe Sacha de Boer schreef een column in deze editie over intens werkgeluk en we interviewden Krista de Wolff. Zij adviseert mensen en bedrijven die aan de slag willen met het thema ‘werkgeluk’. Want wie gelukkig aan het werk is presteert niet alleen beter, maar ervaart ook minder stress en raakt minder snel burn-out.

Please ondernemers en onze eigen experts

We spraken natuurlijk ook weer een aantal van onze Please ondernemers. Bob van Oosterhout, één van Nederlands succesvolste sportmarketeers en eigenaar van het Eindhovense Triple Double. Hij werkt graag met medewerkers én flexwerkers die bereid zijn om 24/7 een tandje bij te zetten, en zij met hem. En we gingen langs bij jonge horecaondernemers Jelle de Jongh en Roland Lorenzini. Zij bedachten een lucratieve crowdfunding actie om hun eigen horecazaak Stout eten en drinken te financieren.

Onze juriste Ilse Vermeulen beantwoordt ook in deze editie weer een juridische vraag van een ondernemer én Malaika van den Eijnde, Please HR specialiste, vertelt over het opstellen van een goed salarishuis.

Wij hopen dat ook deze kleurrijke editie je weer volop inspiratie biedt om het beste uit je onderneming te halen. Volgende week verschijnt het magazine ook online. Wil je het magazine liever thuis ontvangen? Abonneer je dan nu gratis op Please Magazine.

30 oktober 2017 Door Charlotte Hendriks
Charlotte Hendriks

Meer gerelateerde artikelen

Oud is goud (en jong ook)

03 januari 2018

Over oudere werknemers doen veel vooroordelen de ronde. Ze zouden moeilijk te motiveren en vaker ziek zijn, en...

Lees verder

Een passend salaris

27 december 2017

Elke medewerker verdient een passend salaris. Maar hoe weet je als ondernemer welke beloning marktconform is? ...

Lees verder

Sasha de Boer: intens werkgeluk

13 december 2017

Sacha de Boer was tot 2013 een van de vaste presentatoren van het NOS Achtuurjournaal. Hierna richtte zij zich...

Lees verder

Marnix Geus: eerst de mensen, dan de handel

08 november 2017

Serie-ondernemer Marnix Geus verkocht afgelopen jaar zijn aandelen in zijn goedlopende PR-bureau en schreef ...

Lees verder

Wereldprimeur: Kaan’s kaashandel livestream store

02 november 2017

Jan Kaan, ondernemer en eigenaar van Kaan’s Kaashandel in Hoorn en Alkmaar, werd in één klap ...

Lees verder

Voorkom psychisch verzuim met hersentraining

01 november 2017

Psychisch verzuim komt steeds vaker voor. Vorig jaar was 1 op de 3 verzuimgevallen van psychische aard, zo ...

Lees verder
Delen