Vertrek commercieel directeur

Directie Please Payroll tot 1 september 2017 v.l.n.r. Albert Zwaans, Hans van de Ven en Gertjan van Stratum
Commercieel directeur Gertjan van Stratum vertrekt per 1 september 2017 bij Please Payroll. Gertjan trad in juli 2015 toe tot de directie nadat hij zijn eigen payrollbedrijf dna360 had verkocht aan Please.
Voorlopig neemt Hans van de Ven, algemeen directeur van Please, de taken van Gertjan van Stratum over. Hij vindt het vertrek jammer, maar respecteert de persoonlijke afwegingen die ten grondslag liggen aan het besluit: “Gertjan heeft een mooi payrollbedrijf met waardevolle klanten ingebracht in onze onderneming. Nu al deze klanten goed zijn geïntegreerd, is er een natuurlijk moment gekomen dat hij kan toegeven aan zijn verlangen om een nieuwe ondernemende uitdaging aan te gaan.”

Wat Gertjan na 1 september 2017 precies gaat doen, laat hij nog even in het midden: “In 2015 was de verkoop van mijn bedrijf aan Please een jongensdroom die uitkwam. Nu we gezamenlijk de integratie van de dna360 klanten hebben afgerond en additionele diensten hebben ontwikkeld, kan ik reflecteren op mijn volgende stap en met een gerust hart afstand nemen. Please staat er immers uitstekend voor en de perspectieven om verder te groeien zijn interessanter dan ooit.”