Jan Franken definitief voorman van nieuwe politieke beweging PayvdA

Nieuws Please Payroll Jan Franken, directeur van Please Payroll, wordt de voorman van de nieuwe politieke beweging Payroller van de Arbeid (PayvdA). Hij zal tijdens de komende verkiezingscampagne het gezicht naar buiten zijn van de PayvdA en met een aantal ‘spraakmakende acties’ proberen de aandacht te vestigen op het grote belang van flexwerk voor de werkgelegenheid in Nederland. De PayvdA is een initiatief van payrollbedrijf Please dat zich in aanloop naar de verkiezingen richt op de politieke tegenstanders van flexibele arbeidscontracten, waaronder de PvdA, de SP en de vakbonden.

Mede-directeur Hans van de Ven zal als tweede partijlid actief deelnemen aan de verkiezingcampagne, onder meer bij het bekend maken van het ‘partijprogramma’ van de PayvdA en  het opstarten en vormgeven van de gewenste dialoog met de vakbeweging en de politieke partijen SP en PvdA,  die beide verklaard tegenstander zijn van het structureel inzetten van flexibele arbeidscontracten door het bedrijfsleven.

De PayvdA brengt begin volgende week een officieel persbericht uit over de oprichting, het doel en de standpunten van de PayvdA. Van de Ven: “Maar nu al is duidelijk dat we zullen proberen werkgelegenheid voor iedereen tot inzet van deze verkiezingen te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de kiezer ook echt wat zegt, en al zeker de werkgevers en werknemers in het MKB.”