Hoofdkantoor Please Payroll verhuist naar Helmond

Nieuws Please Payroll Please Payroll  gaat in maart 2013 verhuizen naar Helmond. Please, nu nog gevestigd in Aarle-Rixtel, zal daar het voormalige hoofdkantoor van Gamma Holding betrekken. Het nieuwe kantoor van de payrollorganisatie heeft een totaaloppervlakte van 800 m2. De verhuizing is mede gedreven door de sterke groei die het bedrijf de laatste jaren doormaakte. Please verwacht haar opdrachtgevers vanaf de nieuwe locatie nog beter te kunnen bedienen.

Het kantoor is centraal gelegen langs de N270 tussen Eindhoven en Helmond en goed bereikbaar voor opdrachtgevers en medewerkers van Please.  Het pand zal vanaf januari 2013 gebruiksklaar gemaakt worden.  Please zal zich vestigen  op de begane grond en de derde etage. Voor de rest van het pand wil Please huurders aantrekken die MKB opdrachtgevers kunnen adviseren op andere gebieden dan payrolling.

Please neemt het pand in maart 2013 in gebruik en zal ook gebruik maken van het in het gebouw aanwezige auditorium en het bedrijfsrestaurant.