AamigoO.com en Please richten joint venture AamigoO Payroll op

Nieuws Please Payroll AamigoO Group N.V. maakt bekend dat haar dochteronderneming AamigoO.com B.V. een strategische samenwerking aangaat met payrollorganisatie Please Payroll. Deze samenwerking is bekrachtigd met de oprichting van een joint venture, waarbij AamigoO.com 51% van de aandelen houdt en Please Holding B.V., de houdstermaatschappij van Please, de overige 49%. Please is een landelijke payrollorganisatie die zich vanaf 2000 gespecialiseerd heeft in payrolldiensten voor het MKB.

De joint venture, AamigoO Payroll B.V. (“AamigoO Payroll”), biedt payrolldiensten aan die het juridische werkgeverschap en de personele administratie van werkgevers overneemt. Met de oprichting van AamigoO Payroll geeft AamigoO.com verdere invulling aan de ontwikkeling van haar online payrolldienstverlening.

AamigoO is een jong en energiek bedrijf met een vernieuwende visie op de flexmarkt. Een onderdeel van deze visie is dat organisaties een transitie doormaken van ‘bricks’ naar ‘clicks’, waarbij de verwerking van gegevens steeds meer online zal plaatsvinden en de tussenkomst van menselijk handelen geminimaliseerd wordt. De samenwerking met Please sluit hier met haar hoge mate van automatisering uitstekend bij aan.

Naar verwachting zal de backoffice automatisering van Please een positieve bijdrage leveren aan de groei van de online payrolldienstverlening van AamigoO. Klanten die binnen AamigoO Group bediend worden, zijn voornamelijk (internationale) corporate accounts.