Meer over Please

Dé zeven redenen om te payrollen met Please We zeggen het vaker: succesvol ondernemerschap is één maar succesvol werkgeverschap is een tweede. De zorg voor uw personeel is een belangrijke, maar ook erg tijdrovende klus. Payrollen kan dan een uitkomst bieden. Maar hoe kiest u de payrollpartner die bij ú past? Er is een groot aantal payrollaanbieders en uitzendbedrijven waar u uit kunt kiezen. U wilt natuurlijk het beste voor uw werknemers. En ook de prijs is een belangrijke beweegreden. Bij Please bent u verzekerd van gemak, flexibiliteit en minder risico’s. Maar waarom kiest u voor Please? Wat onderscheidt ons van andere payrollbedrijven?

Online trainingen personeel GoodHabitz

Please investeer(t) in uw personeel met de online trainingen van GoodHabitz

Sinds Please op 8 mei de samenwerking met GoodHabitz - dé online opleider van Nederland - introduceerde zijn veel medewerkers die bij Please op de payroll staan direct aan de slag gegaan met het diverse en uitgebreide online trainingsaanbod. GoodHabitz geeft trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit tot Office-programma’s. Van social media tot conflicthantering. Wat zijn de reacties op deze nieuwe mogelijkheid? Wij vroegen het onze medewerkers!

Directie Please Payroll tot 1 september 2017 v.l.n.r. Albert Zwaans, Hans van de Ven en Gertjan van Stratum
Commercieel directeur Gertjan van Stratum vertrekt per 1 september 2017 bij Please Payroll. Gertjan trad in juli 2015 toe tot de directie nadat hij zijn eigen payrollbedrijf dna360 had verkocht aan Please.

Please Magazine tijdschrift payrolling vitaliteit Twee keer per jaar brengt Please haar eigen magazine uit. Hierin praten we op een transparante manier over payrolling en laten we onze ondernemers aan het woord over hun business. Elke editie kent een overkoepelend thema. Het laatste magazine, met ‘vitaliteit’ als onderwerp, valt morgen bij onze relaties op de deurmat. We geven je graag alvast een voorproefje.

HR dienstverlening consulting MKB Please payroll

Nieuw! HR-advies en -consulting voor payroll-klanten

Wie geregeld de Please-website bezoekt is het misschien al opgevallen: sinds kort is er een aparte pagina voor HR-advies en –consulting. Volgens relatiemanager Malaika van den Eijnde is er bij klanten steeds meer behoefte aan deze dienstverlening – zeker nu veel MKB-bedrijven doorgroeien naar een volgende fase in hun ontwikkeling. Please heeft de kennis in huis dus sorteert hierop voor.

Gertjan van Stratum interview HLB over Please Payroll

Interview Gertjan van Stratum door HLB

Het is een stevige ambitie die commercieel directeur Gertjan van Stratum van Please Payroll uitspreekt. “Stevig, maar realistisch”, stelt hij. “We zijn nu al een van de grotere payrollorganisaties van het land, we liggen op koers. Op dit moment is onze omzet meer dan 100 miljoen euro; we willen binnen vijf jaar doorgroeien naar 250 miljoen euro. Een dergelijk volume is nodig om in deze branche gezond te blijven en de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven borgen.”

Prins Briek XLIII Tijdens de prinsbekendmaking op zaterdag 9 januari kwam de naam van de 43-jarige Gertjan van Stratum uit de loden koker. Op een drukbezocht Kasteelplein werd de nieuwe hoogheid eervol ontvangen door het Helmondse publiek. “Trots, dat is het woord dat het beste past bij mijn gevoel”, waren de eerste woorden van Prins Briek XLIII.

Theo Glaudemans, Gertjan van Stratum en Antoine Beije ondertekenen nieuwe shirt sponsor contract Tijdens de wedstrijd Helmond Sport – Jong Ajax op 18 januari 2016 jl. is Please Payroll als shirtsponsor van Helmond Sport gepresenteerd. De Helmondse payrollspecialist bindt zich tot en met voetbalseizoen 2017-2018 als shirtsponsor aan onze club.

Nieuwe Please-directie

Albert Zwaans - Hans van de Ven - Gertjan van Stratum

Achter de schermen is er bij Please de afgelopen maanden veel veranderd. In juli nam de onderneming branchegenoot DNA360 uit Weert over. En oprichter en algemeen directeur Jan Franken besloot om zich volledig te gaan richten op de verdere uitbouw van zijn horecaketen ‘De smaak van Croy’. De Please-directie bestaat nu uit drie ambitieuze ondernemers met een gezamenlijk doel: Please nóg beter en professioneler maken.