Meer over Please

Hij is er! De nieuwste editie van Please Magazine Deze week valt hij bij al onze ondernemers en abonnees in de brievenbus: de herfsteditie van Please Magazine. Dit keer staat het magazine vol inspirerende verhalen van ondernemers en interessante artikelen over goed werkgeverschap. Uiteraard laten we ook onze eigen experts én een onze ruim 10.000 medewerkers aan het woord. Wilt u alvast een kleine sneakpreview? Lees dan snel verder.

Arno van Helvoirt (Please) en Pieter Klaveren (MKB Rotterdam Rijnmond) ondertekenen co-partnership contract v.l.n.r. Arno van Helvoirt (adviseur Please) en Pieter van Klaveren (voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond)
Maandag ondertekenden Pieter van Klaveren – voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond – en onze adviseur Arno van Helvoirt namens Please, een partnercontract. Dit gebeurde tijdens de bijeenkomst in het Postillion WTC Rotterdam in het bijzijn van 300 MKB-ondernemers. Arno vertelt over de samenwerking tussen Please en MKB Rotterdam Rijnmond.

Dé zeven redenen om te payrollen met Please We zeggen het vaker: succesvol ondernemerschap is één maar succesvol werkgeverschap is een tweede. De zorg voor uw personeel is een belangrijke, maar ook erg tijdrovende klus. Payrollen kan dan een uitkomst bieden. Maar hoe kiest u de payrollpartner die bij ú past? Er is een groot aantal payrollaanbieders en uitzendbedrijven waar u uit kunt kiezen. U wilt natuurlijk het beste voor uw werknemers. En ook de prijs is een belangrijke beweegreden. Bij Please bent u verzekerd van gemak, flexibiliteit en minder risico’s. Maar waarom kiest u voor Please? Wat onderscheidt ons van andere payrollbedrijven?

Online trainingen personeel GoodHabitz

Please investeer(t) in uw personeel met de online trainingen van GoodHabitz

Sinds Please op 8 mei de samenwerking met GoodHabitz - dé online opleider van Nederland - introduceerde zijn veel medewerkers die bij Please op de payroll staan direct aan de slag gegaan met het diverse en uitgebreide online trainingsaanbod. GoodHabitz geeft trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit tot Office-programma’s. Van social media tot conflicthantering. Wat zijn de reacties op deze nieuwe mogelijkheid? Wij vroegen het onze medewerkers!

Directie Please Payroll tot 1 september 2017 v.l.n.r. Albert Zwaans, Hans van de Ven en Gertjan van Stratum
Commercieel directeur Gertjan van Stratum vertrekt per 1 september 2017 bij Please Payroll. Gertjan trad in juli 2015 toe tot de directie nadat hij zijn eigen payrollbedrijf dna360 had verkocht aan Please.

Please Magazine tijdschrift payrolling vitaliteit Twee keer per jaar brengt Please haar eigen magazine uit. Hierin praten we op een transparante manier over payrolling en laten we onze ondernemers aan het woord over hun business. Elke editie kent een overkoepelend thema. Het laatste magazine, met ‘vitaliteit’ als onderwerp, valt morgen bij onze relaties op de deurmat. We geven je graag alvast een voorproefje.

HR dienstverlening consulting MKB Please payroll

Nieuw! HR-advies en -consulting voor payroll-klanten

Wie geregeld de Please-website bezoekt is het misschien al opgevallen: sinds kort is er een aparte pagina voor HR-advies en –consulting. Volgens relatiemanager Malaika van den Eijnde is er bij klanten steeds meer behoefte aan deze dienstverlening – zeker nu veel MKB-bedrijven doorgroeien naar een volgende fase in hun ontwikkeling. Please heeft de kennis in huis dus sorteert hierop voor.

Gertjan van Stratum interview HLB over Please Payroll

Interview Gertjan van Stratum door HLB

Het is een stevige ambitie die commercieel directeur Gertjan van Stratum van Please Payroll uitspreekt. “Stevig, maar realistisch”, stelt hij. “We zijn nu al een van de grotere payrollorganisaties van het land, we liggen op koers. Op dit moment is onze omzet meer dan 100 miljoen euro; we willen binnen vijf jaar doorgroeien naar 250 miljoen euro. Een dergelijk volume is nodig om in deze branche gezond te blijven en de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven borgen.”

Prins Briek XLIII Tijdens de prinsbekendmaking op zaterdag 9 januari kwam de naam van de 43-jarige Gertjan van Stratum uit de loden koker. Op een drukbezocht Kasteelplein werd de nieuwe hoogheid eervol ontvangen door het Helmondse publiek. “Trots, dat is het woord dat het beste past bij mijn gevoel”, waren de eerste woorden van Prins Briek XLIII.