Payrolling, wat is dat precies?

Wat is payroll

Een vraag die we veel krijgen. We leggen het graag nog een keer uit!

Als u kiest voor payrolling verlegt u als ondernemer alle taken van het juridisch werkgeverschap. Dit neemt het payrollbedrijf van u over. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, het sluiten van werknemersverzekeringen, het regelen van een goede personeels- en salarisadministratie en nog veel meer. Uw medewerkers staan bij ú op de werkvloer, maar ze staan op de loonlijst van het payrollbedrijf.

Geen zorgen, geen rompslomp en minder risico’s. U ontvangt één overzichtelijke factuur en kunt erop vertrouwen dat alles goed geregeld is. Het payrollbedrijf heeft alle kennis in huis met betrekking tot werkgeven, is op de hoogte van de laatste veranderingen in wet- en regelgeving en beantwoordt graag alle vragen van u en uw personeel. Hoe dat precies werkt? Bekijk de video "Wat is payroll?".


U verzorgt zelf de werving en selectie van nieuwe werknemers en maakt de salarisafspraken. De rest regelen wij! Zo bespaart u enorm veel tijd en kunt u zich weer volledig richten op het ondernemerschap.

Ook verplaatst u de meeste risico’s naar het payrollbedrijf en profiteren uw medewerkers van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s die we kunnen aanbieden dankzij ons collectief.

Wilt u meer weten over payrolling lees dan hier verder. Wilt u weten hoe payrolling werkt binnen uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs via 0492 - 388 888. Wij vertellen u graag wat wij voor u, uw bedrijf en uw personeel kunnen betekenen.