Dit zijn dé voordelen van payrolling

De voordelen van payrolling zorgen voor blije ondernemers Overweegt u om te gaan payrollen? Diverse ondernemers gingen u al voor. Zoals de jonge start-up die op het punt staat zijn eerste werknemer aan te nemen. Of de mkb’er die ineens een forse groei doormaakt. En ook voor de ondernemer die meer dan tien medewerkers verloont kan payrolling interessant zijn. Waarom kozen zij voor deze service? En wat zijn de voordelen voor u? Bekijk de video of lees snel verder.
Gemak
U wilt dat alles binnen uw bedrijf goed geregeld is, ook de zorg voor uw personeel. Maar heeft u de tijd, zin en kennis om naast het runnen van uw bedrijf een volledige salaris- en personeelsadministratie bij te houden? Payroll-organisaties zijn expert op het gebied van werkgeven. Wanneer u kiest voor payroll hoeft u zich niet langer te verdiepen in verzekeringen, premies, pensioenen en ingewikkelde wet- en regelgeving, dat doen wij voor u. U hoeft alleen de gewerkte uren online door te geven en wij regelen de rest. Uw medewerkers worden daarna automatisch en op tijd uitbetaald. U krijgt een overzichtelijke factuur en weet precies wat iedere werknemer kost, geen verrassingen dus. En weer tijd om aan de zaak te besteden.

Flexibiliteit
De markt is constant in beweging. U wilt kunnen inspringen op toenemende vraag, maar wat als het even wat minder gaat? Het is belangrijk om een aantal vaste medewerkers in dienst te hebben, die de kern vormen van uw bedrijf. Maar een flexibele schil net zo goed belangrijk. Als werkgever kunt u uw medewerkers slechts 2 jaar flexibele contracten aanbieden. Wij begrijpen dat de risico’s voor werkgevers erg groot zijn en dat u niet iedereen een vast contract aan kúnt bieden. Zet u uw medewerkers op de payroll, dan kunt u hen tot wel 5,5 jaar flexibel in dienst houden.

Minder risico’s
Weet u wat er van u wordt verwacht wanneer een medewerker ziek wordt? Hoe zit het met verzuim? Bent u daarvoor verzekerd? Wat zijn uw rechten en plichten? Hoe zit het dan met re-integratie? En wat als een medewerker ziek uit dienst gaat? De kosten van een zieke werknemer zijn vaak enorm en kunnen oplopen tot wel €400,- per dag*. Wanneer u payrollt, verlegt u het juridisch werkgeverschap naar de payroll-organisatie. Wij zijn dan verantwoordelijk voor de kosten, verzuimbegeleiding en re-integratie. Een geruststellende gedachte.

Collectiviteit
Dankzij onze omvang kunnen we de kosten laag houden, processen automatiseren en versnellen en risico’s beter opvangen. Zo bespaart u tijd en geld. En heeft u een vraag? Dan staan onze experts altijd voor u klaar. Daarnaast krijgen uw medewerkers korting op verzekeringen en leuke dagjes uit. Payrollt u via Please, dan volgen al uw medewerkers geheel gratis online trainingen via GoodHabitz, hét onlinetrainingsplatform.

Meer weten? Bekijk ook de video ‘Wat kost payroll?’ Bent u benieuwd wat payrolling u oplevert? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een offerte op maat.

* Volgens MKB servicedesk