Ik wil niet voor verrassingen komen te staan

De Baas in eigen Huis Sam Labbaci heeft een winkel in zwangerschapskleding en baby lifestyle-spullen. De winkel stond op naam van haar vader, maar in 2015 besloot ze de winkel in helemaal over te nemen. Met de flexibele inzet van één payroll-medewerker lukt het haar om werk en privé te combineren. En dankzij het uitbesteden van de administratie komt ze niet voor verrassingen te staan.
“De Baas in Huis is een begrip in Gouda. De winkel bestaat al tien jaar en stond al die tijd op naam van mijn vader. Ik heb altijd zelf in de winkel gestaan, maar in 2011 besloot ik wat anders te gaan doen. Toen mijn ouders vier jaar later de winkel wilden verkopen, dacht ik: waarom neem ik deze winkel niet helemaal zelf over? Zo gezegd zo gedaan, maar ik wist vanaf dag 1 al dat ik er op woensdagmiddag wilde zijn voor mijn twee dochters. Ik ben dus direct gestart met ondersteuning van een medewerkster – Carla – die ik inzet via Please.”

Echte starter
“De keuze voor Please heb ik gemaakt op advies van mijn ouders, die daar al jaren naar volle tevredenheid zaken mee deden. Hoewel de winkel al lang bestaat, beschouw ik mezelf nog als een echte starter die nog van alles moet uitvogelen. Ik vind het dus heel belangrijk dat ik weet waar ik aan toe ben en wil niet voor verrassingen komen te staan. Een ander ding dat ik waardeer in payrollen is de flexibiliteit. Carla werkt nu nog alleen op de woensdagen, maar ik overweeg om in aanloop naar de feestdagen ook op maandagmiddag open te gaan. En op bepaalde zaterdagen red ik het al bijna niet meer in mijn eentje… Het is een prettig gevoel dat ik de inzet van Carla heel eenvoudig kan opschalen.”