Nadelen van payroll

Payroll nadelen

Vraag een willekeurige ondernemer welke associaties hij heeft bij payroll en payrolling en je krijgt uiteenlopende antwoorden. Sommige positief, sommige neutraal maar sommige ook negatief. Deze negatieve associaties worden vaak gezien als de nadelen van payroll.

Als professionele payroll organisatie zijn we trots op onze dienstverlening en wat wij elke dag weer mogen betekenen voor onze klanten. Daarom is het hoog tijd om deze opvattingen wat te nuanceren.

Payrolling is goedkoper dan u denkt. Of u nu zelf uw medewerkers in dienst hebt of op dit vlak een samenwerking met Please Payroll aangaat, uw personeelskosten bestaan uit een aantal elementen. Elke werkgever moet aan bepaalde wettelijke verplichtingen voldoen. Daarnaast hebt u keuzes in het afdekken van risico's en het regelen van uw administratie. Deze bepalen mede uw personeelskosten. Maar wat als uw medewerker bijvoorbeeld ziek wordt en de dekking van uw verzekering blijkt niet voldoende? Dan kunnen de kosten hoog oplopen.

Bij Please weet u zeker dat dit allemaal goed geregeld is. Tegen een betaalbare prijs. We zijn ervan overtuigd dat u het zelf niet goedkoper kunt regelen. Meer informatie over wat payrolling kost, vindt u hier.
'Het zijn toch mijn medewerkers' is een veelgehoorde opmerking. Vaak gevolgd door 'die horen bij mij'. Dat is zo, en dat blijft zo! Ook bij een samenwerking met Please. Wij helpen u, en uw medewerkers, met alles wat met hun arbeidsovereenkomst te maken heeft. Zorgen ervoor dat het salaris op tijd wordt betaald en dat ze kunnen profiteren van extra voordelen. En als er vragen zijn over bijvoorbeeld hun contract, salaris of vakantiedagen kunnen ze altijd bij ons terecht.

Uit onderzoek onder de medewerkers die bij ons op de payroll staan, blijkt dat medewerkers zich 100% medewerker voelen van het bedrijf waar zij werken. Daar doet het feit dat ze op de payroll staan bij Please, niets aan af.
Medewerkers zijn voor ieder bedrijf belangrijk. Als uw bedrijf om een klein team mensen draait, dan geldt dat zelfs nog des te meer. Iedereen moet tevreden, fit en gemotiveerd zijn om optimaal te kunnen functioneren en zo een steentje bij te dragen aan het bedrijfsresultaat.

Wij realiseren ons dat uw medewerkers belangrijk voor u zijn. Het gaat immers om mensen. Wij nemen dit ook uiterst serieus. Dat wij voor het personeel van anderen mogen zorgen is ons bestaansrecht. Een hele verantwoordelijkheid, en die dragen we samen. U schuift de verantwoordelijkheid niet af door te gaan payrollen, u hebt juist het beste met uw mensen voor en gunt hen goed geregelde personeelszorg met nog wat extra's.

Ondernemen doe je samen!
Dat onze werkwijze wordt gewaardeerd, blijkt uit de terugkoppeling die we krijgen van klanten en medewerkers. Klanten waarderen onze dienstverlening met een 8,5 en medewerkers met een 8.

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs om u te informeren over wat payroll voor voordelen voor uw bedrijf heeft.

Payroll iets voor u?

Beantwoord vijf vragen en ontdek of payroll interessant voor u is.
Doe de payroll test