MKB sessie

Wet werk en zekerheid

mkb workshop WWZ

Sinds 1 juli gingen de nieuwe maatregelen uit de Wet werk en zekerheid van toepassing. Dit betrefde onder andere de ketenbepaling en de transitievergoeding. Tijdens de MKB sessie op 9 juni legde bedrijfsjuriste Ilse Vermeulen de maatregelen op een toegankelijke manier uit. Ze gaf praktische tips en adviezen.

Bekijk de presentatie hier.
afgelopen events

Flexibel werkgeven?
De gevolgen van de Wet werk en zekerheid

De nieuwe Wet werk en zekerheid beperkt uw mogelijkheden voor een flexibel personeelsbestand. Minder tijdelijke contracten en sneller vast personeel. Dit is niet altijd wat u voor ogen hebt als werkgever. Maar ook medewerkers die hierdoor hun baan verliezen omdat een vast contract nog net een brug te ver is, worden hier niet blij van.

Het kan ook anders. Met Please Payroll blijft u langer flexibel, in de vorm van de contractsoorten die wij aanbieden en de totale duur van de flexibele fase. Op 14 april organiseerden we hier een MKB sessies over.

Bekijk de presentatie hier.

MKB sessie - Werkkostenregeling

Per 1 januari 2015 is de overgangsperiode, waarin u als werkgever u mocht kiezen welke regels u wilde toepassen m.b.t. de werkkostenregeling (WKR), vervallen. Nu is de in 2011 ingevoerde werkkostenregeling voor iedereen verplicht.

Download hier de handout van de workshop over werkkostenregeling.

MKB sessie - Wet werk en zekerheid

In 2015 en 2016 verandert het arbeidsrecht ingrijpend. De eerste maatregelen zijn per 1 januari 2015 van kracht geworden. Tijdens een interactieve workshop zijn o.a. de transitievergoeding, aanzegtermijn en ketenbepaling uitgelegd.

Download hier de handout met het overzicht van de wijzigingen van de Wet werk en zekerheid (WWZ) en praktische tips en aandachtspunten.
adres icon

Adres Please Payroll

Please Payroll
Panovenweg 12
5708 HR, Helmond