Dan lig jij ’s nachts niet meer wakker rondom de risico’s van een zieke medewerker, een arbeidsconflict of de kosten die flink kunnen oplopen wanneer je een medewerker niet conform cao hebt verloond.

Natuurlijk kun je diverse verzekeringen afsluiten als werkgever om je risico’s te beperken, maar dit kan flink in de papieren lopen. Als je samenwerkt met een partner in personeelszaken zoals Please om je personeel op basis van een payroll- of uitzendconstructie in te zetten, draag je het werkgeverschap en de bijbehorende risico’s over aan een externe partij: jouw partner in personeelszaken. Als ‘inlener’ van personeel heb je nog steeds bepaalde verantwoordelijkheden, maar de risico’s draag je grotendeels over. Dat is een geruststellende gedachte. En omdat externe partijen vaak een andere schaalgrootte hebben, kunnen zij zaken als verzekeringen goedkoper inkopen en risico’s beter spreiden. Daardoor zijn de kosten voor jou als inlener vaak een stuk lager dan wanneer je dit zelf zou dragen. Lees hieronder direct meer over de vormen van samenwerken met een partner in personeelszaken zoals Please. Of…

Onze oplossingen

Please biedt verschillende oplossingen voor jou als mkb ondernemer. Bekijk hier onze oplossingen binnen het juridisch werkgeverschap. Wil je zorgeloos én flexibel werkgeven? Dan kies je voor onze flex dienstverlening. Met de payroll dienstverlening van Please draag je alle rompslomp van het werkgeverschap aan ons over.

Payroll

Alles goed geregeld voor jou én je werknemers

Heb je personeel in dienst of sta je op het punt om personeel aan te nemen? En besteed jij je tijd het liefst aan ondernemen maar wil je wel dat al jouw personeelszaken goed geregeld zijn? Dan is de payroll dienstverlening van Please iets voor jou! Het enige wat je hoeft te doen is op zoek te gaan naar de ideale kandidaat, de rest doen wij! Van het in dienst melden, tot het verlonen én behouden van jouw werknemers.

 • Je werft zelf je personeel
 • Wij volgen jouw cao
 • Wij ontzorgen jou volledig
Meer over payroll

Flex

Flexibel personeel inzetten tot wel 5,5 jaar

Heb jij behoefte aan het flexibel inzetten van personeel én wil je af van de rompslomp die komt kijken bij het werkgeverschap? Dan is de flex dienstverlening van Please iets voor jou! Samen gaan we op zoek naar de ideale kandidaat voor een functie binnen jouw bedrijf. Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Want, nadat we de perfecte kandidaat hebben gevonden, regelen we álles wat er komt kijken bij het aannemen, verlonen én behouden van deze werknemers.

 • Wij zoeken de kandidaten
 • 5,5 jaar flexibele contracten
 • Wij ontzorgen jou volledig
Meer over flex
Wouter Vink, algemeen directeur Holland Evenementen Groep

Holland Evenementen Groep

Voor de samenwerking met Please hadden we alle personele zaken in eigen hand. Nu is het bedrijf echter zo groot dat het lastig is om alles zelf te regelen, zeker als je kijkt naar de flexpool. Nu worden we volledig ontzorgd en ik weet zeker dat we voldoen aan alle wetgeving en dergelijke en omdat ik alles aanstuur is dat wel een prettige gedachte, dan hoef ik daar geen energie aan te besteden.

– Wouter Vink, algemeen directeur evenementenlocatie Holland Evenementen Groep

Een vrijblijvend voorstel aanvragen?

Vul onderstaande velden in en ontvangen binnen 24 uur een voorstel op maat. Zo heb jij snel inzicht in de mogelijkheden van het uitbesteden voor jouw bedrijf!

 • Deze informatie heeft onze adviseur nodig om het voorstel zo persoonlijk en goed mogelijk op te stellen in verband met de arbeidsvoorwaarden die gelden binnen de cao van jouw branche.
 • Vul hier in of jij je huidige of toekomstige medewerkers bij ons zou willen onderbrengen. Dit is namelijk bepalend voor de juiste oplossing voor jouw bedrijf.
Kitty

Kitty van Stekelenburg
Please adviseur

 • Geen omkijken naar personeelszaken
 • Tijd- en kostenbesparing
 • Experts binnen handbereik
Stel je vraag direct aan mij