Scenery Beauty & Anti-Aging

Rachsjanda Venneman is sinds 2006 trotse eigenaresse van Scenery Beauty & Anti-Aging in Drunen. Het doel van Rachsjanda is om meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. Door oprecht advies en unieke huid verjongende en huid verbeterende behandelingen onderscheid ze zich van andere schoonheidssalons. Hiernaast geeft Rachsjanda trainingen om haar eigen personeel op te leiden. Inmiddels telt het team van Scenery Beauty vier medewerkers en heeft Rachsjanda de ambitie om nog verder te groeien met haar bedrijf.

Ondernemerstip

“Voor mij als ondernemer is het belangrijk om een sterk fundament neer te zetten. We hebben een krachtig team van huidspecialisten, die ik zelf ook begeleid en opleid.”

Waarom een werkgeverspartner?

“Please helpt mij een sterke werkgever te zijn doordat zij het administratieve deel van het personeel op zich nemen, zodat ik mijzelf bezig kan houden met het groeien van dit bedrijf.”

De keuze voor Please

“Ik heb de keuze gemaakt om de personeelsadministratie bij Please neer te leggen zodat ik me goed kan focussen op het ondernemen en het begeleiden van mijn team. Dit geeft meer rust in het ondernemen en zorgt ervoor dat ik me ook echt kan focussen op mijn bedrijf.”

Wat werkgeverskracht betekent voor Scenery Beauty & Anti-Aging

“Voor mij betekent werkgeverskracht dat ik een goede werkgever kan zijn voor mijn personeel, door ze te begeleiden en opleiden. Dat we samen als één team kunnen groeien en het personeel in het succes mag meedelen.”

Gerelateerde artikelen

Boekrecensie: ‘Het RetailTheater’

Hoe beperk je ‘zomervakantiestress’?

Vier zaken tegelijkertijd runnen, geen probleem!

Heeft mijn medewerker een bore-out?

Waarom ondernemers hun personeelszaken uitbesteden

Gebouw | Please

Please sluit nieuwe cao af

Wil jij ook groeien dankzij werkgeverkracht?

Yvo Struijcken

Please ondersteunt werkgevers met de juiste tools, diensten en expertise zodat zij (nog) krachtige werkgevers worden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Yvo Struijken adviseur | Please

Mail ons. Wij reageren binnen één werkdag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.