Ondernemers met krachtig werkgeverschap

Scenery beauty and anti-aging

Uitzenden

“De personeelsadministratie doe ik niet zelf, maar ligt bij Please. Zo kan ik me goed focussen op het ondernemen én het begeleiden van mijn team. Daarbij ervaar ik werkgeverskracht omdat ik een goede werkgever kan zijn voor mijn personeel, dat ik ze begeleid, dat ik ze opleid en dat we samen als één team kunnen groeien.” – Rachsjanda Venneman, eigenaresse Scenenery Beauty & Anti-Aging

Please-542-LR
Please-082-LR
Please-106-LR

Woningontruiming CVS

Een van de HR experts heeft ons geholpen met het opzetten van een salarishuis en functieprofielen. Wie zijn wij als bedrijf en waar staan we voor. Dit heeft zij professioneel onder woorden gebracht in functieprofielen, formulieren voor de beoordelingscyclus en een bedrijfsreglement. Dit resulteert in een helder en professioneel HR verhaal voor ons bedrijf en alle (toekomstige) medewerkers. Een resultaat waar we écht wat mee kunnen op de werkvloer.”

Woningontruiming CVS

Woningontruiming

Aantal medewerkers:

UC Dance

Omdat ik gebruikmaak van de HR expertdienst van Please, kan ik vragen stellen over álle aspecten van mijn bedrijf, niet alleen over de medewerkers die via Please bij mij werken.

UC Dance

HR expertdienst

Dansschool

Aantal medewerkers: 20

Celil bedrijfsdiensten

We willen niemand van ons personeel tekort doen. Daarom hebben we gekozen voor Please, zij zijn op de hoogte van alle regels en ondersteunen ons zodat wij alles goed regelen voor ons personeel.

Celil bedrijfsdiensten

Uitzenden en payroll

Schoonmaakbedrijf

Aantal medewerkers: 5

Scenery Beauty & Anti-Aging

Please helpt mij een sterke werkgever te zijn doordat zij het administratieve deel van het personeel op zich nemen, zodat ik mijzelf bezig kan houden met het groeien van dit bedrijf.

Scenery Beauty & Anti-Aging | Please

Backoffice en uitzenden

Schoonheidsspecialist

Aantal medewerkers: 4

Proeflokaal Bregje Rotterdam

De samenwerking met Please is superfijn. De vragen die je als ondernemer hebt, ook bij juridische vraagstukken, kan Please ons zeer goed in begeleiden. Als ondernemer heb je er niet altijd zin in of tijd voor om daarmee bezig te zijn.

Proeflokaal Bregje Rotterdam | Please

Uitzenden

Horeca

Aantal medewerkers: 33

TinyTronics

Wat Please zo professioneel maakt is dat ze de adviserende rol kunnen spelen en dat ze alle kennis in huis hebben voor het aannemen van mensen, het bijhouden van regels, het doen van de administratie. En ze ons daarin kunnen blijven ondersteunen.

Tiny Tronics | Please

Uitzenden

Webshop

Aantal medewerkers: 18

Evenementenlocatie De Kaap

We zijn bezig met het realiseren van een koppeling tussen ons in-/ uitkloksysteem en Aybler van Please. Nu doen we alles nog met de hand en dat is een flinke klus! Straks genereren we met één druk op de knop al de uit te betalen uren. Dan behalen we echt grote winst!

Evenementenlocatie De Kaap

Uitzenden

Evenementenbranche

Aantal medewerkers: 50+

Acne- en schoonheidsinstituut Annie Verhoeven

Ieder jaar hikten we aan tegen de uitbetaling van het vakantiegeld aan de meiden, dat is toch een flink bedrag. Nu is dat allemaal opgevangen in de prijsafspraak met Please.

Acne- en schoonheidsinstituut Annie Verhoeven

Payroll

Schoonheidsspecialist

Aantal medewerkers: 2

La Cubanita

Please is ook een grote partij net als La Cubanita. We hebben gekozen voor Please omdat we wilden dat het voor onze medewerkers allemaal goed geregeld is. Daarnaast ondersteunt Please ons op alle fronten.

La Cubanita

Uitzenden

Horeca

Aantal medewerkers: 50+