Payroll voordelen voor werkgevers

Payroll heeft als belangrijkste voordeel dat je geen omkijken meer hebt naar je personeelszaken. En dat bespaart kostbare tijd. Daarnaast kun je beschikken over meer flexibele contractsvormen, bespaar je kosten, minimaliseer je risico’s. En werk je, in het geval van Please, samen met een solide partner. Ook biedt Please voor werknemers mooie voordelen.

Please neemt je alle administratieve verplichtingen, rompslomp en risico’s van het werkgeverschap deskundig uit handen. Dat betekent:

 • gemak;
 • flexibiliteit;
 • zekerheid;
 • collectieve voordelen;
 • én minder risico dankzij payrolling.

Als je payrollt weet je zeker dat alles goed geregeld is. Dat geeft rust én biedt kansen voor je onderneming. Jij kunt je immers weer volledig richten op het ondernemerschap. Wij regelen de rest. Ben je benieuwd naar alle voordelen van payrolling? Lees dan snel verder en ontdek ook wat Please je allemaal uit handen neemt.

Lees hier meer over de voordelen die payroll biedt.

Payroll voordelen voor werknemers

Jouw opdrachtgever en Please gunnen jou het beste. Mede daarom heeft jouw opdrachtgever voor ons gekozen. Wij zorgen uiteraard dat alles met betrekking tot je dienstverband goed geregeld is. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering en betrokkenheid erg belangrijk. Wij staan je dan ook altijd graag te woord bij vragen over je baan.

En omdat wij inmiddels zo’n grote groep medewerkers in dienst hebben, hebben wij ook een aantal leuke extra voordelen waarvan jij gebruik kunt maken. Dat doen we graag voor je!

Ook bellen we je persoonlijk nadat je je eerste salaris van ons hebt ontvangen. Tijdens dit gesprek vragen we je of alles duidelijk is, of je op de hoogte bent van al onze leuke extra’s en of we je nog ergens mee kunnen helpen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Je salaris staat op tijd op je rekening
 • Een correcte arbeidsovereenkomst
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Altijd deskundig antwoord op je vragen
 • UurOnline: jouw persoonlijke digitale omgeving
 • Leuke extra’s!

Benieuwd of dat payroll iets voor jou is? Ontdek het met de test!

Ja, ik wil weten of het uitbesteden iets voor mij is
Anne Berkers Manager marketing en communicatie
Anne Berkers

Meer gerelateerde artikelen

Payroll onder de WAB

Sinds 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans, ofwel de WAB, van kracht. Eén van de bepalingen in deze wet is ...

Verder lezen

Verschil tussen payroll en uitzenden

Zowel bij payrolling als uitzenden besteedt de werkgever zijn personeelszaken uit. Het cruciale verschil is dat op de ...

Verder lezen

In welke branches is Please actief?

Please werkt voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Van horeca tot metaal & techniek en van detailhandel tot...

Verder lezen

Wat zijn de nadelen van payroll?

Nadelen payrolling voor werkgevers Zijn er nadelen van payroll? Vraag mensen naar het gevoel dat ze hebben bij payroll ...

Verder lezen

Kunnen medewerkers altijd bij Please op de payroll?

Medewerkers kun je in principe te allen tijde bij Please op de payroll zetten. We zijn uiteraard wel verplicht de ...

Verder lezen

Hoe werkt een payrollconstructie?

In een payrollconstructie heb jij als opdrachtgever een samenwerkingsovereenkomst met Please. De betreffende medewerker(...

Verder lezen