Niet iedere partner in personeelszaken biedt natuurlijk hetzelfde. Als je je personeelszaken uitbesteedt bij Please nemen wij jou het volgende uit handen:

Werving en selectie

Please vindt graag de perfecte werknemer voor iedere vacature. Onze recruiters plaatsen de vacature en bemiddelen tussen jou en de sollicitant.

Opstellen arbeidsovereenkomsten

Wij zorgen voor een juridisch juiste arbeidsovereenkomst, indien gewenst binnen één werkdag.

ID check

Wij controleren de geldigheid van het id-bewijs van alle medewerkers bij indiensttreding.

Tijdige signalering contractverlengingen

Loopt het contract van je medewerker bijna af? Dan signaleren wij dit tijdig en bespreken met jou en de medewerker de mogelijkheden van een verlenging.

Salarisadministratie

Wij nemen je salarisadministratie volledig uit handen. Denk aan salarisberekeningen, het uitbetalen van het salaris, loonstroken, jaaropgaves en afdracht sociale lasten.

Kennis van wet- en regelgeving

Wij zijn en brengen jou op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving met betrekking tot arbeidsrecht en implementatie van deze regelgeving in de praktijk.

HR advies

Onze HR experts staan je graag bij met advies en praktische ondersteuning op HR gebied. Denk aan het opstellen van een salarishuis, functieprofielen, het voeren van ontwikkelgesprekken, outplacement, et cetera.

Verzuimbegeleiding

De begeleiding van een zieke medewerker, en alle bijkomende taken en verantwoordelijk-heden, zijn erg tijdrovend en ingewikkeld. Onze verzuimexperts nemen dit allemaal van je over.

Opleiding en ontwikkeling

Via Please kunnen alle medewerkers gratis online trainingen volgen met GoodHabitz en studeren met korting bij het NTI. Medewerkers met een uitzendovereenkomst kunnen daar bovenop aanspraak maken op het duurzame inzetbaarheidsbudget.

Uitdiensttredingen

Wij verzorgen de volledige uitdiensttreding van je medewerkers.

Persoonlijk advies

Onze relatiebeheerders staan iedere werkdag voor jou én je medewerkers klaar. Zij helpen je telefonisch en online met alle werkgerelateerde vragen. Daarnaast komen we minimaal één keer per jaar langs voor een persoonlijk gesprek.

Benieuwd of het uitbesteden van je personeelszaken iets voor jouw bedrijf is?

Doe de test!
Charlotte Hendriks Marketing en communicatie
Charlotte Hendriks

Meer gerelateerde artikelen

Functieprofiel

Een functieprofiel is een handig intern document waarin je de toekomstige functie (uitgebreid) op papier zet. Denk aan ...

Verder lezen

Onboarding proces

Onboarding (instromen) is het proces waarin nieuwe medewerkers kennis krijgen over hun rol, hun team en de organisatie. ...

Verder lezen

HR3P-matrix

De HR3P-matrix is een hulpmiddel om de kwaliteit van je huidige personeelsbestand in kaart te brengen. De matrix wordt ...

Verder lezen

Strategische personeelsplanning

Een strategische personeelsplanning (SPP) is een document dat jou als werkgever helpt doelgericht de juiste medewerkers ...

Verder lezen

Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)

Vanaf dinsdag 17 maart is er een nieuwe maatregel in werking getreden voor werkgevend Nederland; Noodmaatregel ...

Verder lezen

FAQ coronavirus

Wat betekenen de maatregelen omtrent het coronavirus voor jou en de afspraken met je medewerkers. Wat mag wel, wat mag ...

Verder lezen