Terug naar overzicht
Kennisbank

Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?

Sta je bij Please op de payroll? Dan betalen wij je salaris uit. Wanneer dat is, verschilt per loontijdvak. Welk loontijdvak wordt gehanteerd is afhankelijk van je contractvorm en de afspraak tussen jou en je opdrachtgever. De loontijdvakken die wij hanteren zijn:

  • Word je per maand verloond en werk je vaste uren? Dan verwerken wij je uren op de 21ste van iedere maand.
  • Word je per maand verloond maar werk je variabele uren? Dan ontvang je je salaris op de 4e werkdag van iedere maand.
  • Word je per 4 weken verloond? Dan verwerken wij je uren iedere 4 weken op donderdag.
  • Heb je een 4-wekencontract? Dan maken we jouw salaris iedere donderdag naar je over.

Kijk voor de exacte betaaldagen eens naar onze salariskalender in UurOnline.

Wat vind je in UurOnline?

In jouw persoonlijke UurOnline omgeving vind je veel meer dan alleen jouw gewerkte uren. Na iedere verloning ontvang je van ons een smsje, de bijbehorende loonstrook kun je dan dezelfde dag nog inzien in jouw personeelsdossier. Daar vind je overigens ook je arbeidsovereenkomst en jaaropgaven. Ook heb je via UurOnline direct toegang tot Please Pleasure, het collectiviteitsplatform van Please, boordevol leuke acties en kortingen op dagjes uit. Daarnaast start via UurOnline direct een van de vele gratis trainingen van GoodHabitz, profiteer van flinke korting op een opleiding van NTI én je zorgverzekering. Bekijk en download ook onze salariskalender, dan weet je precies wanneer je je loon ontvangt

En heb je een vraag over je baan? Kijk eens bij veelgestelde vragen. Daar vind je de antwoorden op de meest voorkomende vraagstukken van onze medewerkers. Staat je vraag er niet bij? Stel hem direct online. Onze experts geven je zo snel mogelijk antwoord.