Terug naar overzicht
Kennisbank

Wanneer staat mijn salaris op mijn rekening?

Wanneer staat mijn salaris op mijn rekening?

Werk je via Please, dan ontvang je automatisch een sms van ons als je salaris is overgemaakt. In principe ontvang je je salaris dan binnen 1 dag op je rekening. Soms kan het iets langer duren in verband met de verwerkingstijd van je bank, neem hiervoor contact op met je bank.

Heb je je salaris echt niet gekregen? Dan kan het zijn dat je je contract nog niet hebt ondertekend of dat jouw leidinggevende je uren nog niet heeft ingeboekt. Neem in dat geval even contact op met één van onze relatiebeheerders via 0492 – 388 888.

UurOnline, alles wat je wilt weten over je baan binnen handbereik

Ken je dat? Iedere maand een loonstrookje per mail? Op zich prima, maar vaak belanden deze e-mails tussen alle andere inkomende berichten. Wat als je al je loonstroken, je contract, jaaropgaven, et cetera altijd en overal op één plek kunt inzien? Dat kan met UurOnline, het urenregistratiesysteem van Please. Wij bewaren alles voor je in jouw persoonlijke online personeelsdossier. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken naar een jaaropgave of loonstrook. Je vindt alles eenvoudig en binnen enkele clicks of swipes op je pc, tablet of mobiel.

Ontdek alle voordelen van UurOnline!