Terug naar overzicht
Kennisbank

Verzorgt Please ook werving & selectie?

Werving & selectie?

Please ontzorgt ondernemers op het gebied van werkgeven. Instroom van nieuwe medewerkers is daar een belangrijk onderdeel van. Om deze te faciliteren hebben we de Please vacaturebank ontwikkeld. Op deze vacaturebank plaatsen wij vacatures van opdrachtgevers. Zo vergroten opdrachtgevers het bereik én kan een geïnteresseerde kandidaat eenvoudig direct solliciteren bij Please. Wij regelen vervolgens alles omtrent de instroom van de juiste kandidaat.

Inzicht in jouw HR beleid

Merk je dat er knelpunten zitten in het HR beleid van jouw bedrijf, maar kun je er niet precies de vinger op leggen? Komt er bijvoorbeeld té weinig reactie op een nieuwe vacature? Heb je behoefte aan meer grip op het functioneren van je medewerkers? Of is het verloop van je medewerkers groter dan gewenst? Dankzij de HR dienstverlening van Please heb je in no time volledig inzicht in het HR beleid van je bedrijf.

Binnen 3 eenvoudige stappen weet je precies hoe jij scoort op instroom, doorstroom en uitstroom van je personeel én hoe je je beleid kunt optimaliseren. Lees hier meer.