Terug naar overzicht
Kennisbank

Neemt Please mijn huidige contract over?

Besluit het bedrijf waarvoor je werkt samen te gaan werken met Please? En heb je al werkzaamheden verricht voor dit bedrijf, dan is Please opvolgend werkgever. Dit betekent dat wij een aantal verplichtingen uit je huidige contract overnemen. Dit betreft onder andere je opgebouwde dienstjaren, het feit dat er geen sprake meer is van proeftijd en het eventuele recht op transitievergoeding.

Hoe werkt payroll?

Jouw opdrachtgever werkt samen met Please op het gebied van werkgeven. Dit betekent dat je je dagelijkse werkzaamheden uitvoert op de werkvloer van je leidinggevende. Jullie maken samen afspraken over bijvoorbeeld je salaris, je werkrooster, wanneer je een vrije dag wilt opnemen, hoe je functie eruit ziet en wat er van je wordt verwacht.

Dit doen wij voor jou

Please is jouw juridisch werkgever, je komt dus bij ons in dienst. Wij zorgen ervoor dat je een correcte arbeidsovereenkomst krijgt en dat je salaris op tijd wordt betaald. Wij geven antwoord op al je vragen over je baan en we begeleiden je als je ziek bent. Daarnaast zorgen we ook voor leuke voordelen en extraatjes zoals: korting op dagjes uit via Please Pleasure, BHV-cursussen, collectiviteitskorting op je zorgverzekering, gratis online trainingen via GoodHabitz en korting op een opleiding van NTI.

Lees meer over de voordelen voor werknemers.