Terug naar overzicht
Kennisbank

Kunnen medewerkers altijd bij Please op de payroll?

Medewerkers kun je in principe te allen tijde bij Please op de payroll zetten. We zijn uiteraard wel verplicht de geldende wet- en regelgeving te volgen. Dit kan consequenties hebben voor de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Elke situatie is anders en daarom bieden wij altijd een maatwerk oplossing.

Payrolling betekent het uitbesteden van alles wat met personeel te maken heeft bij één loket. Daar heb je dus geen omkijken meer naar. Een payroll organisatie neemt het juridisch werkgeverschap van je medewerkers over van jou als ondernemer. Deze medewerkers zijn dan juridisch in dienst bij de payroll organisatie, maar verrichten hun dagelijkse werkzaamheden bij jou op de werkvloer. Op deze manier draag je je werkgeversverplichtingen en risico’s over aan een externe partij.

Jij geeft alleen nog maar online alle gewerkte uren aan ons door. Wij verzorgen alles rond verzuim, ziekte, cao’s, steeds veranderende wet- en regelgeving, vakantiegeld, pensioenen en ook eventuele arbeidsconflicten. Zo houd jij meer tijd over voor je bedrijf.