Terug naar overzicht
Kennisbank

Hoe wordt mijn salaris bepaald?

De hoogte van je salaris bespreek je met je opdrachtgever. Werkt jouw opdrachtgever met Please? Dan geeft hij/zij aan Please door wat jullie hebben afgesproken en dat wordt vervolgens in je arbeidsovereenkomst opgenomen. Wij dragen daarnaast nog zorg voor dat je salaris minimaal aan de wettelijke uitgangspunten (zoals bijvoorbeeld het minimumloon) voldoet.

Hoe werkt payroll?

Jouw opdrachtgever werkt samen met Please op het gebied van werkgeven. Dit betekent dat je je dagelijkse werkzaamheden uitvoert op de werkvloer van je leidinggevende. Jullie maken samen afspraken over bijvoorbeeld je salaris, je werkrooster, wanneer je een vrije dag wilt opnemen, hoe je functie eruit ziet en wat er van je wordt verwacht.

Dit doen wij voor jou

Please is jouw juridisch werkgever, je komt dus bij ons in dienst. Wij zorgen ervoor dat je een correcte arbeidsovereenkomst krijgt en dat je salaris op tijd wordt betaald. Wij geven antwoord op al je vragen over je baan en we begeleiden je als je ziek bent. Daarnaast zorgen we ook voor leuke voordelen en extraatjes zoals: korting op dagjes uit via Please Pleasure, BHV-cursussen, collectiviteitskorting op je zorgverzekering, gratis online trainingen via GoodHabitz en korting op een opleiding van NTI.

Zo werkt het in de praktijk:

  1. Je leidinggevende levert alle benodigde gegevens bij ons aan.
  2. Van Please ontvang je een arbeidsovereenkomst.
  3. Jij ondertekent de arbeidsovereenkomst (digitaal) en stuurt deze retour.
  4. Je maakt je uren bij je opdrachtgever op de werkvloer.
  5. Jij of jouw leidinggevende boekt alle gewerkte uren in via UurOnline.
  6. Wij betalen jouw salaris uit.
  7. Jij profiteert van leuke extra’s.
  8. Heb je vragen? Laat het ons weten!