Het uitbesteden van je backoffice brengt vele voordelen met zich mee, zowel voor de startende intermediair als de gevestigde uitzender of detacheerder.

  • Als je je namelijk niet meer bezig hoeft te houden met alle backoffice activiteiten kun je je 100% richten op je frontoffice.
  • Ook mag je rekenen op een snelle verwerking. Snel antwoord op je vragen en een arbeidsovereenkomst binnen één dag na aanmelding van de medewerker. Zo hoef jij nooit lang te wachten en kun jij altijd blijven ondernemen.
  • Eenvoudig opschalen is geen probleem! Wij verlonen jaarlijks ruim 10.000 medewerkers, daardoor kunnen wij alle processen automatiseren, stroomlijnen en vereenvoudigen.
  • Nog sneller schakelen? Jouw vaste relatiebeheerders kennen jouw bedrijf en de gemaakte afspraken. Dat maakt het communiceren een stuk gemakkelijker.
  • Een vraagstuk over verzuim of een juridische kwestie? Onze specialisten staan voor je klaar met deskundig advies.
  • Jij blijft het visitekaartje voor je klanten. Wij zijn als het ware een stille kracht achter je bedrijf. Jij bent juridisch werkgever en houdt direct contact met je medewerkers en opdrachtgevers.

Bekijk hieronder alle taken die Please jou uit handen neemt.

Dit neemt Please jou uit handen

Zodat jij je tijd volledig kunt besteden aan het tot stand brengen van de perfecte match.

Arbeidsovereenkomst binnen 24 uur

Wij zorgen voor een juridisch juiste arbeidsovereenkomst, binnen één werkdag. Spoedaanmelding? Ook dat kan! In geval van spoed leveren wij een arbeidsovereenkomst binnen 1 uur!

ID check

Wij controleren de geldigheid van het identiteitsbewijs van iedere werknemer bij indiensttreding.

Tijdige signalering contractverlengingen

Loopt het contract van een werknemer bijna af? Dan krijg je tijdig een automatische herinnering van ons.

Salarisadministratie

Wij nemen jouw salarisadministratie volledig uit handen. Denk aan het opmaken en verstrekken van loonstroken en jaaropgaven, het verwerken van pensioenaangifte, loonaangifte, et cetera.

Kennis van wet- en regelgeving

Wij zijn en brengen jou op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving met betrekking tot het arbeidsrecht en de implementatie hiervan in de praktijk.

Professionele software

Jij maakt gebruik van onze in-house ontwikkelde software: UurOnline. En dankzij de theming van UurOnline behoud jij de look & feel van jouw bedrijf.

Financiële administratie

Wij maken loonjournaalposten, verzamelloonstaten en betaaloverzichten op. Zo weet je dat de administratie goed geregeld is, heb je altijd inzicht in jouw personeelskosten en kun je dit eenvoudig doorberekenen.

In-house experts

Please heeft diverse experts in huis. Denk aan juridische, backoffice, financiële, fiscale, verzuim, recruitmenten HR experts. Wij denken dan ook graag met je mee over diverse vraagstukken.

Verzuimbeleiding

Indien gewenst neemt onze afdeling verzuim ook de begeleiding van kort verzuim tot 2 weken van je over.

Opleiding en ontwikkeling

Via Please kunnen werknemers gratis online trainingen volgen met GoodHabitz en studeren met korting bij het NTI.

Uitdiensttredingen

Wij verzorgen de administratieve rompslomp omtrent uitdiensttreding van je werknemers.

Persoonlijk advies

Onze relatiebeheerders staan iedere werkdag voor jou klaar. Zij helpen je telefonisch en online met alle werkgerelateerde vragen.

Wat regel je zelf?

Please neemt de volledige backoffice van je over. Zo beperk jij je risico’s, kun je sneller schakelen en je richten op de groei van je uitzendbureau, detacheringsbedrijf of recruitment agency.

De werving en selectie verzorg jij. Evenals de bemiddeling en het contact met je medewerkers en opdrachtgevers. Daarnaast maak jij, of je opdrachtgever, de arbeidsvoorwaardelijke afspraken met je medewerkers en je meldt ze bij ons aan. Ook de dagelijkse begeleiding, aansturing en het voeren van functioneringsgesprekken ligt bij jou en de opdrachtgevers.

Wij zijn de ‘stille’ kracht achter jouw bedrijf, jij bent en blijft het visitekaartje. Daarom voorzien we graag de documentatie en theming van UurOnline van het logo van jouw bedrijf. Dit en andere afspraken leggen we duidelijk vast zodat jij de regie houdt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren je graag! Neem gerust contact op of plan een adviesgesprek met een van onze adviseurs.

Plan een adviesgesprek

Plan een adviesgesprek

Behoefte aan meer informatie over de dienstverlening van Please? Of benieuwd naar wat Please voor jouw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Geef hieronder je voorkeursdatum aan en onze adviseurs nemen contact met je op om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennisbank voor intermediairs

Alles wat je wil weten over werkgeven en ondernemen op één plek.

Als intermediair is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen op het gebied van werkgeven en ondernemen. In de kennisbank van Please vind je alle informatie die je nodig hebt. Lees alles over pensioen, salaris, wet- en regelgeving, verlof, verzuim en meer.

Vragen over uitbesteden van jouw backoffice?

Charlotte Bastiaans
Relatiebeheerder extern

Charlotte Bastiaans

Ik zet me iedere dag in om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Zo maak ik van onze klanten trotse partners van Please.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar c.bastiaans@please.nl