Het uitbesteden van je backoffice brengt vele voordelen met zich mee, zowel voor de startende intermediair als de gevestigde uitzender of detacheerder.

  • Als je je namelijk niet meer bezig hoeft te houden met alle backoffice activiteiten kun je je 100% richten op je frontoffice.
  • Je verkleint risico’s. Jouw medewerkers zijn juridisch bij ons in dienst. Daarmee verleg je werkgeversrisico´s zoals eventuele kosten voor verzuim en juridische kwesties naar ons. En dat scheelt jou tijd en kosten.
  • Ook mag je rekenen op een snelle verwerking. Snel antwoord op je vragen en een arbeidsovereenkomst binnen een dag na aanmelding van de medewerker. Zo hoef jij nooit lang te wachten en kun jij altijd blijven ondernemen.
  • Eenvoudig opschalen is geen probleem! Wij verlonen jaarlijks ruim 10.000 medewerkers, daardoor kunnen wij alle processen automatiseren, stroomlijnen en vereenvoudigen.
  • Nog sneller schakelen? Jouw vaste relatiebeheerders kennen jouw bedrijf en de gemaakte afspraken. Dat maakt het communiceren een stuk gemakkelijker.
  • Een vraagstuk over verzuim of een juridische kwestie? Onze specialisten staan voor je klaar met deskundig advies.
  • Jij blijft het visitekaartje voor je klanten. Wij zijn als het ware een stille kracht achter je bedrijf. Jij onderhoudt direct contact met je medewerkers en eventuele opdrachtgevers.

Bekijk hieronder alle taken die Please jou uit handen neemt.

Dit neemt Please jou uit handen

Zodat jij je tijd volledig kunt besteden aan het tot stand brengen van de perfecte match.

Opstellen arbeidsovereenkomsten

Snelheid is geboden in de wereld van uitzenden, detacheren en recruitment. Jij schakelt tussen opdrachtgever en kandidaat, wij zorgen ondertussen voor de arbeidsovereenkomst. Geregeld binnen één werkdag!

Salarisadministratie

Alle werknemers het juiste salaris, op tijd op hun rekening. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken als je je backoffice uitbesteedt bij Please. Ook zorgen wij voor de salarisberekeningen, loonstroken, jaaropgaves en de afdracht van sociale lasten.

Tijdige signalering contractverlengingen

Loopt het contract van je medewerker bijna af? Dan krijg je tijdig een automatische herinnering van ons.

Verzuimzorg

Please draagt zorg voor de begeleiding en re-integratie van zieke werknemers. Dat scheelt jou tijd, risico en kosten.

Facturatie

Jij ontvangt 1 overzichtelijke factuur per contractvorm. Zo heb je altijd inzicht in jouw personeelskosten en kun je dit eenvoudig doorberekenen.

Handhaving wet- en regelgeving

Please houdt de wet- en regelgeving nauwlettend voor je in de gaten. Belangrijke veranderingen overleggen we met jou of voeren we direct door zodat alles goed geregeld blijft.

Juridische kwesties

Mocht een juridische kwestie zich voordoen dan kun je terugvallen op de kennis en expertise van onze juridische afdeling

Wat doet Please niet?

Please neemt de volledige backoffice van je over. Zo beperk jij je risico’s, kun je sneller schakelen en je richten op de groei van je uitzendbureau, detacheringsbedrijf of recruitment agency.

De werving en selectie verzorg jij. Evenals de bemiddeling en het contact met je medewerkers en opdrachtgevers. Daarnaast maak jij, of je opdrachtgever, de arbeidsvoorwaardelijke afspraken met je medewerkers en je meldt ze bij ons aan. Ook de dagelijkse begeleiding, aansturing en het voeren van functioneringsgesprekken ligt bij jou en de opdrachtgevers.

In hoeverre wij de ‘stille’ kracht achter jouw bedrijf zijn bepaal jij. Wil je dat wij direct contact opnemen met je opdrachtgevers en medewerkers of loopt dit altijd via jou? Wil je alle documentatie (met uitzondering van juridische documenten) en UurOnline voorzien van jouw logo? Dit en andere afspraken leggen we duidelijk vast zodat jij de regie houdt.

Wij factureren direct aan jou. Wil je dat wij ook de facturatie aan jouw opdrachtgevers van je overnemen? Dat kan. In dit geval gaan wij een directe samenwerkingsovereenkomst aan met jouw opdrachtgevers. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren je graag! Neem gerust contact op of plan een adviesgesprek met een van onze adviseurs.

Plan een adviesgesprek

Plan een adviesgesprek

Behoefte aan meer informatie over de dienstverlening van Please? Of benieuwd naar wat Please voor jouw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Geef hieronder je voorkeursdatum aan en onze adviseurs nemen contact met je op om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennisbank voor intermediairs

Alles wat je wil weten over werkgeven en ondernemen op één plek.

Als intermediair is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen op het gebied van werkgeven en ondernemen. In de kennisbank van Please vind je alle informatie die je nodig hebt. Lees alles over pensioen, salaris, wet- en regelgeving, verlof, verzuim en meer.

Vragen over uitbesteden van jouw backoffice?

Rob Kunstt | Please
Manager Sales

Rob Kunstt

De basis moet goed zijn, dat is vanzelfsprekend. Maar ik overtref graag de verwachtingen van onze klanten met nét dat beetje extra.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar r.kunstt@please.nl