Run jij een uitzend-, detacherings- of recruitmentbureau en ben jij op zoek naar een professionele en betrouwbare partij om jouw backoffice aan uit te besteden? Wil je snel kunnen schakelen en profiteren van onze in-house ontwikkelde software: UurOnline? Dan is de backoffice dienstverlening van Please iets voor jou!

Please is jouw backoffice- én sparringspartner en verzorgt graag op deskundige wijze jouw backoffice!

Het enige wat je hoeft te doen is de door jou geworven werknemers bij ons aan te melden, de rest doen wij! Wij verzorgen de arbeidsovereenkomsten, loonstroken, jaaropgaves, betaaloverzichten per opdrachtgever, de loonaangifte, et cetera.

Zo profiteer jij als intermediair van:

  • 100% aandacht voor je frontoffice
  • Een arbeidsovereenkomst binnen 24 uur
  • Totale ontzorging van al je backofficeactiviteiten

Hoe werkt het uitbesteden van je backoffice?

Als je je backoffice uitbesteedt breng je alle financiële en administratieve rompslomp onder bij een externe partij: een backofficepartner, zoals Please. Wij zijn als het ware jouw externe afdeling personeels- en salarisadministratie. Jij onderhoudt alle contacten met jouw opdrachtgevers, werknemers en kandidaten en blijft zelf de juridisch werkgever. Zo blijf je in controle over jouw frontoffice activiteiten.

Alle bijkomende backoffice activiteiten breng je onder bij ons. Denk aan het opstellen van correcte arbeidsovereenkomsten, het opmaken en verstrekken van loonstroken en jaaropgaves, het opmaken van loonjournaalposten, verzamelloonstaten en betaaloverzichten voor jouw opdrachtgevers, het verwerken van pensioenaangiftes en loonaangiftes, et cetera.

Hiervoor betaal je eenmalige inrichtingskosten, een eenmalig bedrag per nieuwe werknemer en een vastgesteld tarief per gewerkt/declarabel uur van de werknemer. Geen vervelende verrassingen achteraf of addertjes onder het gras dus, maar duidelijkheid en transparantie.

Backoffice constructie voor intermediairs bij Please

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van je backoffice?

Als uitzendbureau, detacheerder of recruitment agency wil je voorop lopen in de markt om jouw opdrachtgevers het beste te kunnen bieden tegen een scherp tarief. De kracht van jouw bedrijf ligt in het zo snel mogelijk tot stand brengen van de perfecte match! Maar het kunnen bieden van een kwalitatieve backoffice is eveneens een essentieel onderdeel van je dienstverlening. Essentieel maar tijdrovend.

Als je je backoffice uitbesteedt weet je zeker dat alles goed geregeld is zonder dat het je kostbare tijd kost. Zo kun jij je 100% richten op het contact met je opdrachtgevers en het tot stand brengen van de perfecte match! Daarnaast kun je bij Please rekenen op een supersnelle verwerking. Een arbeidsovereenkomst heb je vaak al binnen 24 uur! Spoedaanmelding? Ook dat kan. Bij Please ben je niet alleen onze klant, maar ook onze business- en sparringpartner. Samenwerking en groei staat hierin centraal.

Als je samenwerkt met Please…
…dan kies je voor de kwaliteit, deskundigheid en efficiency van een betrouwbare en stabiele HR partner.

Voordelen van het uitbesteden van je backoffice

Wat kost het uitbesteden van je backoffice?

Een scherp tarief voor een externe backofficepartner is belangrijk. Betrouwbaarheid en een hoogwaardige dienstverlening evenzeer. Bij Please bieden we het allebei. Dankzij onze alsmaar toenemende klantenkring kunnen wij processen automatiseren, efficiënter werken en zaken voordeliger inkopen.

Als je samenwerkt met Please…
…dan betaal je:

  • eenmalige inrichtingskosten
  • een eenmalig bedrag per nieuwe werknemer
  • een vastgesteld tarief per gewerkt/declarabel uur van de werknemer
Meer weten over het tarief? Neem dan contact met ons op.

Wat moet je zelf nog regelen?

Als je je backofficeactiviteiten onderbrengt bij Please regelen wij alles wat er komt kijken bij de personeels- en salarisadministratie van je werknemers. Toch zijn er nog een aantal zaken die je zelf moet regelen. Denk aan een verzuimverzekering, een arbodienstverlener, een loonheffingennummer bij de Belastingdienst, een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, aansluiting bij het StiPP-pensioen, het juist inschalen van je werknemers, facturatie aan jouw opdrachtgevers en de uitbetaling van salarissen op basis van loonjournaalposten. Hier ondersteunen onze experts jou graag bij.

Business- en sparringspartner

Please heeft diverse experts in huis. Denk aan juridische, backoffice, financiële, fiscale, verzuim, recruitment en HR experts. Wij denken dan ook graag met je mee over diverse vraagstukken. Wij zien jou niet enkel als klant van Please, maar als partner. Samen werken we aan de groei van jouw bedrijf. Want als het goed gaat met jouw bedrijf, is dat ook goed voor ons. Maak daarom gerust gebruik van onze experts.

Wij zijn de stille kracht achter jouw bedrijf, maar we adviseren je graag!

Ons team van relatiebeheerders staat iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 uur klaar om je persoonlijk te woord te staan. Daarvoor bel je met 0492 – 388 888 of mail je naar info@please.nl.

Als je samenwerkt met Please dan weet je zeker…
…dat je kunt rekenen op persoonlijk advies en oprechte betrokkenheid. Wij vinden het belangrijk dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt en antwoord krijgt op alle mogelijke vragen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Arbeidsovereenkomst binnen 24 uur

Snel schakelen met een partij die verstand van zaken heeft is essentieel als intermediair. Dat begrijpen wij bij Please. Jij hebt alles op alles gezet om de ideale kandidaat te vinden voor je opdrachtgever. Je wilt dan natuurlijk ook dat hij/zij zo snel mogelijk aan de slag kan!

Als je samenwerkt met Please weet je zeker…
…dat jij binnen 24 uur een arbeidsovereenkomst ontvangt zodra jij alle gegevens bij ons aanlevert. Spoedaanmelding? Ook dat kan! In geval van spoed leveren wij een arbeidsovereenkomst binnen 1 uur!

Snel en eenvoudig schakelen

Jij zit niet stil en wij ook niet! En als je je volledig kunt focussen op het werven, selecteren, rekruteren, bemiddelen en/of detacheren dankzij je samenwerking met Please, wil je snel en eenvoudig nieuwe werknemers kunnen aan- én afmelden.

Als je samenwerkt met Please weet je zeker…
…dat je altijd snel en eenvoudig nieuwe werknemers kunt aanmelden! Onze in-house ontwikkelde software UurOnline én ons gedreven team van interne relatiebeheerders zorgen dat jij eenvoudig opschaalt.

Professionele software

Goede software is cruciaal wanneer je dagelijks bemiddelt tussen opdrachtgevers en kandidaten. Je wilt snel kunnen schakelen en alles binnen handbereik hebben. Een urenregistratiesyteem mag geen werk kosten maar moet werk opleveren. Dat begrijpen wij volledig. Daarom ontwikkelde het software team van Please ruim 10 jaar geleden UurOnline. Iedere dag zetten onze software engineers zich volledig in om UurOnline te blijven optimaliseren en innoveren.

Als je samenwerkt met Please weet je zeker…
…dat je naast hoogwaardige service ook profiteert van onze in-house ontwikkelde software: UurOnline, waarmee je altijd en overal inzicht hebt in jouw personeelsadministratie.

En dankzij de theming van UurOnline behoud jij de look and feel van jouw bedrijf. Wij implementeren moeiteloos jouw logo en huisstijlkleuren in UurOnline.

Meer weten over de features van onze software?

Ontdek hier alles over UurOnline

Wat vinden onze opdrachtgevers van Please

Please helder

Helder! Personeelsmanagement

Please is een verlengstuk van ons bedrijf dat niet bij ons op kantoor zit.

Lees verder
Klantcase WEvents

WEvents

We worden door Please proactief op de hoogte gehouden, bijvoorbeeld over het aanpassen van uurlonen of nieuwe wet- en regelgeving.

Lees verder
Klantcase Approba

Approba

Please is een veelzijdige organisatie die de standaardwerkwijze kan aanpassen omdat zij begrijpen hoe belangrijk maatwerk is.

Lees verder
Please LR 8

Werelds in Mens en Werk

Please beschouwd ons als partner. Dat zorgt voor een hele evenwichtige relatie, waarin Please meedenkt met uitzonderingen.

Lees verder

Vragen over deze dienstverlening?

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl