Als uitzendbureau, detacheerder of recruitment agency wil je voorop lopen in de markt om jouw opdrachtgevers het beste te kunnen bieden tegen een scherp tarief. De kracht van jouw bedrijf ligt in het werven en selecteren. Maar het kunnen bieden van een kwalitatieve backoffice is eveneens een essentieel onderdeel van je dienstverlening. Essentieel maar tijdrovend. Wat als je deze activiteiten onderbrengt bij een backoffice-expert zoals Please?

Dankzij de uitgebreide vakkennis en ervaring van onze experts weet je dat alles goed geregeld is. Onze adviseurs en relatiebeheerders denken mee met jou en je bedrijf. Als opdrachtgever ben je niet alleen onze klant, maar ook onze business partner. Samenwerking en groei staan hierin centraal.

Kies je voor het uitbesteden van je backoffice bij Please, dan kies je voor de kwaliteit, efficiency en persoonlijke benadering van een betrouwbare en stabiele HR partner.

Onze werkwijze en belofte

Het uitbesteden van je backoffice is erg simpel.

 • Samen met onze adviseur leg je alle afspraken duidelijk vast in een samenwerkingsovereenkomst.
 • Jij bemiddelt en onderhoudt alle contacten met je medewerkers en opdrachtgevers.
 • Jij meldt je medewerkers en opdrachtgevers eenvoudig aan via UurOnline.
 • Daarna kun je direct uren boeken en accorderen.
 • Wij maken binnen 24 uur na aanmelding de arbeidsovereenkomst op.
 • Medewerkers ondertekenen hun arbeidsovereenkomst digitaal middels een beveiligde code.
 • Wij voeren op de achtergrond alle backoffice activiteiten uit.
 • Loonstroken vind je na iedere verloning in het dossier in UurOnline.
 • Voordat een contract afloopt sturen wij je een automatische herinnering.
 • Verlenging en beëindiging van een arbeidsovereenkomst regel je snel en gemakkelijk digitaal via UurOnline.
 • Jouw persoonlijke externe relatiebeheerder bezoekt je bedrijf regelmatig om even te overleggen, sparren en informeren.
 • Voor vragen kunnen jij, je medewerkers en opdrachtgevers ook iedere werkdag telefonisch, per mail en via UurOnline bij ons terecht.
Hoe werkt het uitbesteden van je backoffice bij Please?

7 redenen om te kiezen voor de backoffice van Please

Met Please kun jij je volledig focussen op je core business! Wij zorgen dat alle administratieve zaken goed geregeld zijn. Dat is de basis. Wij gaan graag nog een stapje verder. 'Pleasen' noemen we dat.

Persoonlijk en betrokken

Oprechte aandacht, daar staan wij voor. Dat begint al bij onze adviseurs. Zij komen graag persoonlijk langs voor een advies op maat. Wij kennen jouw branche en zijn op de hoogte van ontwikkelingen die voor jouw bedrijf van toepassing kunnen zijn.

Vele specialistische afdelingen

Een juridische afdeling, een uitgebreid backoffice team, een eigen afdeling verzuim en financiële, fiscale en HR specialisten onder één dak. Zo heb je altijd een expert binnen handbereik.

Snelle verwerking

Snel schakelen met een partij die verstand heeft van zaken is essentieel als intermediair. Daarom staan wij altijd voor je klaar en stellen wij een arbeidsovereenkomst op binnen één dag. Zo hoef je nooit lang te wachten en kun je blijven ondernemen.

Eenvoudig opschalen

Doordat je je volledig kunt richten op werven, selecteren, bemiddelen, recruiten en/of detacheren begrijpen wij dat je eenvoudig en snel nieuwe medewerkers en opdrachtgevers wilt kunnen aan- en afmelden. Dat is geen probleem bij Please, dankzij UurOnline én onze gedreven relatiebeheerders,

UurOnline

Een uniek registratiesysteem, door Please ontwikkeld. En dankzij ons eigen software ontwikkelteam is een eigen 'look and feel' voor jouw bedrijf en koppeling met jouw systemen mogelijk. UurOnline biedt jouw klanten en medewerkers de mogelijkheid zelf uren te boeken, terwijl jij zelf de regie houdt.

Een vertrouwd team van relatiebeheerders

Wij helpen jou, je medewerkers en opdrachtgevers telefonisch bij alle vragen, van aanmelding tot uitdiensttreding. Daarnaast kun je rekenen op een periodiek bezoek van je vaste relatiebeheerder.

Kracht van ons collectief

Naast het scholingsbudget van STOOF ontvangen je medewerkers ook collectiviteitsvoordelen op verzekeringen, pensioenregelingen, korting op diverse dagjes uit en gratis online trainingen.

Wil jij meer weten over onze dienstverlening?

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor de intermediaire markt, wet- en regelgeving en meer

Schrijf je in en blijf automatisch op de hoogte van nieuws en tips voor intermediairs

Ik wil me inschrijven!