Haal het beste uit uw personeel met Please HR advies

Optimaliseer uw bedrijf met een sterk HR beleid

Please ontzorgt ondernemers al sinds 2000. Met de grootste aandacht zetten wij ons iedere dag in om de zorg voor uw medewerkers eenvoudig, betaalbaar en vooral goed te regelen. Zodat u kunt doen waar u goed in bent, ondernemen. Dat noemen wij ‘werkgeven zonder zorgen’. Maar wij gaan graag nog een stapje verder. Daarom bieden wij nu voor al onze opdrachtgevers HR dienstverlening op maat. Samen halen we het beste uit uw personeel!

Direct aan de slag

Pijlers van een sterk HR beleid

HR beleid pijler - Instroom
Instroom Het aannemen van nieuw personeel

Instroom

Het vinden van de juiste persoon voor een functie binnen uw bedrijf begint bij de werving en selectie. Denk aan het definiëren van een helder functieprofiel en het schrijven van een wervende vacaturetekst. Daarna start de selectieprocedure. En heeft u eenmaal de perfecte kandidaat gevonden? Dan gaat u over tot onderhandeling, bepaling van de arbeidsvoorwaarden en aanstelling van een nieuwe werknemer.
HR beleid pijler - Doorstroom
Doorstroom Het behouden en ontwikkelen van uw medewerkers

Doorstroom

Goed personeel behouden is belangrijk voor uw organisatie. Een helder salarishuis, opleidingsmogelijkheden en regelmatige ontwikkelgesprekken kunnen bijdragen aan het behoud van uw medewerkers. Voert u een planningsgesprek, functioneringsgesprek of beoordelingsgesprek? Verwerk de gesprekken dan in een personeelsdossier. Zo weet u altijd wat er speelt bij uw personeel. Ook kunt u zich als werkgever richten op talentmanagement van uw medewerkers. Zo blijft iedereen optimaal inzetbaar.
HR beleid pijler - Uitstroom
Uitstroom De beëindiging van een dienstverband

Uitstroom

Het vertrek van een werknemer, om welke reden dan ook, wilt u in goede banen leiden. Wat doet u bijvoorbeeld als een medewerker (vervroegd) met pensioen gaat of ontslag neemt? En wat als uzelf het dienstverband voortijdig wilt beëindigen? Een vervelend vertrek kan invloed hebben op het imago van uw bedrijf en hoge kosten met zich meebrengen. Zorg dus altijd voor een goed exitgesprek en trek hier lering uit. En wilt u het dienstverband voortijdig beëindigen? Denk dan ook eens aan een vaststellingsovereenkomst met uw medewerker.

Stappenplan Please HR advies

 • 1

  HR Scan

  Kosteloze HR scan Bent u klant bij Please en wilt u inzicht in het HR beleid van uw bedrijf? Dat kan! Binnen drie eenvoudige stappen weet u precies hoe uw bedrijf scoort op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Onze HR specialiste komt graag bij u langs voor een uitgebreid inventarisatiegesprek: de Please HR scan.
 • 2

  HR profiel

  Uniek HR bedrijfsprofiel Op basis van de HR scan kent onze HR specialiste een cijfer toe voor de instroom, doorstroom en uitstroom van uw personeel. Samen vormen deze cijfers een uniek HR profiel van uw bedrijf. Dit profiel geeft snel en eenvoudig inzicht in het HR beleid van uw organisatie. Onze HR specialiste licht graag toe op welke specifieke punten uw bedrijf is beoordeeld. Ook legt ze u haarfijn uit wat de sterke kanten van uw huidige HR beleid zijn én waar mogelijke verbeterpunten liggen.
 • 3

  Adviesvoorstel

  Adviesvoorstel op maat Het unieke HR profiel van uw bedrijf geeft u inzicht in uw huidige HR beleid. U weet nu precies hoe uw onderneming scoort op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Wilt u aan de slag met een concreet verbeterpunt? Wij helpen u graag! Wilt u het volledige HR beleid aanpakken? Wij geven advies en bieden praktische ondersteuning. Aan de hand van uw HR bedrijfsprofiel en uw HR behoefte maken we een passend adviesvoorstel.

  Heeft u al inzichtelijk hoe het HR beleid van uw bedrijf er uit ziet? Maar heeft u behoefte aan deskundig advies of praktische ondersteuning bij een concrete uitdaging op het HR vlak? Ook dan staat onze HR specialiste voor uw klaar.

Top 5 risico's in de horeca die payroll voor je oplost?

 • Kosteloze HR scan

  Bent u klant bij Please en wilt u inzicht in het HR beleid van uw bedrijf? Dat kan! Binnen drie eenvoudige stappen weet u precies hoe uw bedrijf scoort op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Onze HR specialiste komt graag bij u langs voor een uitgebreid inventarisatiegesprek, de Please HR scan.
 • Uniek HR bedrijfsprofiel

  Op basis van de bevindingen van de HR scan kent onze HR specialiste een cijfer toe voor de instroom, doorstroom en uitstroom van uw personeel. Samen vormen deze cijfers uw HR bedrijfsprofiel. Dit profiel geeft snel en eenvoudig inzicht in het HR beleid van uw organisatie. Onze HR specialiste licht graag toe op welke specifieke punten uw bedrijf is beoordeeld. Ook legt ze u haarfijn uit wat de sterke kanten van uw huidige HR beleid zijn én waar mogelijke verbeterpunten liggen.
 • Adviesvoorstel op maat

  Het unieke HR profiel van uw bedrijf geeft u inzicht in uw huidige HR beleid. U weet nu precies hoe uw onderneming scoort op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Wilt u aan de slag met een concreet verbeterpunt? Wij helpen u graag! Wilt u het volledige HR beleid aanpakken? Wij geven advies en bieden praktische ondersteuning. Aan de hand van de uitkomsten van de scan en uw HR behoefte maken we een passend adviesvoorstel.

  Heeft u al inzichtelijk hoe het HR beleid van uw bedrijf er uit ziet? Maar heeft u behoefte aan deskundig advies of praktische ondersteuning bij een concrete uitdaging op het HR vlak? Ook dan staat onze HR specialiste voor u klaar.

Onze HR specialiste

Rob Kunstt - horeca specialist
Malaika van den Eijnde
HR specialiste

m.vandeneijnde@please.nl
0492 388 869
Heeft u behoefte aan inzicht in uw HR beleid of advies nodig bij een concreet HR vraagstuk? Wij helpen graag!

“Ik wil mijn HR expertise, die ik dankzij mijn studie én ruim 7 jaar werkervaring heb opgedaan, inzetten om onze opdrachtgevers nog meer te ontzorgen op HR gebied.”
- Malaika van den Eijnde, HR specialiste Please Payroll

Direct contactMail direct naar onze HR specialiste

Dit vinden onze opdrachtgevers van Please HR advies

Chantal Boering
Eigenaresse 3K Kinderopvang
“Malaika heeft mij geholpen met het HR advies traject, iets waar ik zelf veel van kan leren als jonge ondernemer. Samen met Malaika heb ik doorgenomen wat goed zou zijn voor het bedrijf en wat mijn wensen en knelpunten waren. Nu heb ik een prachtig scoreblad voor personeel, een bedrijfsreglement en een functieprofiel om trots op te zijn! Malaika is hier echt een ster in.”
Helen Smit
Eigenaresse Honeypie
“Ik vind het super om van jullie de hulp te krijgen die ik zocht. Het advies van Malaika was helder en duidelijk. Ik heb goede handvatten om hier (later in het jaar) mee aan de slag te gaan. Met nog wat extra hulp komt dat helemaal goed!”
Bekijk hier alle klantbeoordelingen

De scorecard direct in uw mailbox!

Vul onderstaand uw gegevens in om de scorecard te ontvangen.