Het werknemersbedrijf

Een nieuwe benadering van flexibiliteit en zekerheid op de arbeidsmarkt

Please heeft een whitepaper geschreven met haar visie op de arbeidsmarkt van 2020. Het is inmiddels bekend dat met name kleine ondernemers hun medewerkers steeds minder vaak een vast contract bieden. Zij willen zo flexibel mogelijk zijn om in te kunnen spelen op marktontwikkelingen. Aan de andere kant zoeken vooral lager opgeleide werknemers juist naar baanzekerheid in de vorm van een vast contract.

Het werknemersbedrijf
In de whitepaper ‘Het werknemersbedrijf: een nieuwe benadering van flexibiliteit en zekerheid op de arbeidsmarkt’ doen wij daarom voorstellen om de arbeidsmarkt te hervormen. Kern van de plannen is de introductie van een nieuw intermediair, het werknemersbedrijf. Deze constructie maakt het mogelijk om de huidige kloof te overbruggen tussen werkgevers en werknemers in het MKB.

U kunt onze whitepaper hier online bekijken. Of bekijk onderstaand filmpje dat het werknemersbedrijf toelicht.Als u nog vragen heeft, belt u ons dan gerust. We gaan graag met u in dialoog of in discussie over onze visie. Dat kan overigens ook op Twitter of Linkedin. U vindt ons onder @PleasePayroll, twitter mee met hashtag #werknemersbedrijf of discussieer mee op Linkedin.