HR advies en ondersteuning

Zie jij je personeel (nog) niet als kapitaal? Time for change! Jij weet natuurlijk als geen ander dat
kapitaal groeit door erin te investeren. Met personeel is dat precies hetzelfde. Dus investeer in je
werknemers! Zo laat jij hen groeien zodat zij jouw onderneming kunnen laten groeien.
Hoe je dat doet? Dat vertellen wij je!

Wat is HR advies en HR ondersteuning?

HR advies is advies op het gebied van personeelszaken. Denk aan advies over het werven, selecteren, aannemen, opleiden, beoordelen en motiveren van je personeel. Je blijft zelf in de lead maar krijgt praktische en concrete tips, tools en handvatten van onze HR experts om aan de slag te gaan met de instroom, doorstroom en uitstroom van jouw personeel. 

HR ondersteuning gaat een stapje verder. Hiermee haal je (tijdelijk) een HR expert in huis die jouw HR uitdagingen boven tafel haalt en direct en concreet aanpakt. Denk aan het opstellen van een salarishuis, personeelshandboek, hr beleid, RI&E, et cetera. Zo kun je snel schakelen, blijf je flexibel én kun jij je richten op andere groeimogelijkheden.

Please-LR-UCDance01
Please-LR-Zibber-03

Wat levert HR advies en ondersteuning op?

HR advies en ondersteuning zorgt voor grip op je personeelszaken, vergroot de efficiency van processen omtrent je personeelszaken, geeft je inzicht in je personeelsbeleid en verhelpt knelpunten in je HR beleid. Dankzij HR advies en ondersteuning zet je, samen met je personeel, koers naar groei. Zo steven je met je team af op succes.

Kies voor een Please HR expert

Onze HR experts hebben een bak aan ervaring als het aankomt op HR advies én ondersteuning. Zij mochten in hun loopbaan talloze bedrijven van binnen bekijken, ondernemers én werknemers ondersteunen en ontelbare HR uitdagingen het hoofd bieden. Van het opstellen van een salarishuis tot het ondersteunen bij functioneringsgesprekken. En van medewerkerstevredenheidsonderzoeken (MTO) afnemen tot het aanpakken van de exitstrategie. Onze HR experts hebben de know-how en slagkracht in huis om jouw HR te optimaliseren.

Ook behoefte aan know-how en slagkracht op het gebied van HR?

Anke – liggend