PLS-Achtergrond-o1

De Aybler
evenementenplanning

Snel, eenvoudig en slim roosters maken voor een festival, concert, sportwedstrijd of ander evenement? Dat kan!
Met de evenementenplanning in Aybler.

Perfect voor festivals & events

Hé festival producent, event planner of staff coördinator. Sta jij steeds voor de onmogelijke taak om strakke, overzichtelijke roosters te maken voor jouw festival of evenement? Wil jij zeker weten dat iedere dienst gevuld wordt, ook al werk je met honderden medewerkers?

Meet… de evenementenplanning van Aybler. Hiermee maken we jouw job een stuk makkelijker! Benieuwd? Keep on reading! Of neem direct contact op, dan vertellen we je er alles over!

Please-LR-Holland-Evenementen-Groep-06
EP

Zo werkt het!

Creëer een event
Voeg in een paar kliks een nieuw evenement toe in Aybler. Selecteer de data, voeg een toffe omschrijving toe en maak het af met een promofilmpje of -foto om je medewerkers al enthousiast te maken. Voeg je diensten toe en… done! Je hebt een nieuw evenement gecreërd!

Stuur een pushnotificatie
Staan alle diensten erin? Publiceer je event zodat alle medewerkers via de Aybler app een automatische pushmelding op hun telefoon ontvangen.

Medewerkers schrijven zich in 
First come, first served. Medewerkers kunnen direct meerdere diensten selecteren en zich inschrijven. Genoeg inschrijvingen? Dan plan je ze in en wordt de dienst definitief.

Reservelijst
Te veel inschrijvingen? Dan plaats je ze op de reservelijst. Zo heb je altijd genoeg back-up. Handig voor als er tóch iemand uitvalt op de dag zelf.

Go time!
Medewerkers kunnen via de app altijd en overal zien welke diensten ze draaien. Vlak voor het event krijgen alle ingeplande medewerkers een pushnotificatie met een snelle reminder van hun dienst(en).

Uren verwerken en salaris uitbetaling
Zit het festival of event erop? Dan verwerk je de daadwerkelijk gewerkte uren heel eenvoudig. Je exporteert de geplande diensten, past ze aan en upload ze voor de urenverwerking, ook in Aybler. Wij zorgen dan dat iedere medewerker het juiste salaris ontvangt.

EP compleet

Dit vindt 4PM/WRK4 van de evenementenplanning

“De evenementenplanning in Aybler is voor ons dé tool om efficiënt, overzichtelijk en volledig geautomatiseerd de planning van evenementen in te richten. Je ziet in één oogopslag welke diensten nog gevuld moeten worden. En we kunnen bij onvoldoende bezetting gemakkelijk en snel opschalen via de reservelijst.”

Ricky Kumar – Project Manager, 4PM Entertainment/WRK4

Kingsland EP
Sjoerd 1 – liggend (1)

Enthousiast geworden?

Snappen we! De evenementenplanning maakt jouw job een stuk eenvoudiger. Wil jij alle features en mogelijkheden van dichtbij ontdekken? Plan een demo in met een van onze adviseurs!