WEvents is een evenementenbureau voor barpersoneel met Raoul van de Wiel (24) en Youri Ypma (22) aan het roer. Twee jonge ondernemers die al vroeg overtuigd waren dat een eigen bedrijf hun doel was, niet alleen om geld te verdienen, maar vooral om te doen wat ze leuk vinden. Het evenementenbureau verzorgt de inzet van kwalitatief personeel voor kleine tot middelgrote indoor en vooral outdoor events waarbij het streven is om het hele event te verzorgen en optimaal bij te dragen aan een goede sfeer door inzet van barpersoneel.

WEvents bestaat sinds september 2018 en hebben nu al het personeel verzorgd voor evenementen als Jungle Festival, Atmoz, Karma en R&B Sunday. In eerste instantie vonden opdrachtgevers vooral hun weg naar hen, waarbij WEvents een fee ontving voor de werving van personeel. Nu doen ze ook zelf actief acquisitie en willen ze hun opdrachtgevers compleet ontzorgen op personeelsvlak. Zo kwam WEvents in oktober 2018 uit bij Please.

Wat betekent Please voor WEvents?

  • Salarisadministratie
  • Urenregistratie via UurOnline
  • Opstellen van flexcontracten voor oproepkrachten
Eigenaren WEvents

Raoul van de Wiel en Youri Ypma

Please gaf ons meer persoonlijke aandacht dan andere bedrijven. Ze namen ons serieus ondanks onze grootte. We kregen goede uitleg en Please dacht met ons mee. We worden altijd goed geholpen, ook als er last-minute iets aangepast moet worden. Dat geeft vertrouwen.

De dienstverlening van Please voor WEvents

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten WEvents gebruik maakt

Urenregistratie via UurOnline

Tijdens het festival houden de mannen van WEvents een medewerkerslijst bij met begin- en eindtijden van hun diensten. Op een rustig moment voeren ze alles in UurOnline in zodat alles overzichtelijk én voor iedereen toegankelijk is.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Tijdens het festivalseizoen moeten medewerkers snel geplaatst kunnen worden. Please zorgt dan voor een snelle verwerking en een contract zodat nieuwe medewerkers snel aan de slag kunnen.

Salarisadministratie

Over de salarisadministratie willen Youri en Raoul zich geen zorgen hoeven maken. Kun kracht in het werven en plaatsen van medewerkers bij de festivals waar ze voor werken. Dit neemt Please dan ook volledig over.

Verzuimbegeleiding

Ook over eventueel verzuim hoeft WEvents zich geen zorgen te maken. Door dit risico bij Please onder te brengen kunnen Youri en Raoul zorgeloos werken aan de groei van hun bedrijf.

Helpdesk

Toch onduidelijkheid of een vraag? Iedere werkdag tussen 08:00 en 18:00 uur staan onze kundige relatiebeheerders klaar om WEvents te helpen.

Kennis van wet- en regelgeving

Kennis van wet- en regelgeving is erg belangrijk wanneer je personeel in dienst hebt. Gelukkig zorgt Please er samen met WEvents voor dat alle zaken goed geregeld zijn voor hun medewerkers conform de steeds veranderende wet- en regelgeving.

Kennis van de cao van jouw branche

Dankzij de expertise van Please kunnen Youri en Raoul erop vertrouwen dat ook wijzigingen in de cao netjes worden doorgevoerd.

Juridische kwesties

Je gaat er natuurlijk nooit van uit, maar in het geval van een juridische kwestie kan WEvents altijd rekenen op advies van onze juriste.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl
Delen