Werelds in Mens en Werk, een gedreven en innovatieve personeelsbemiddelaar, heeft een aantal werknemers ondergebracht bij Please. Werelds verbindt dagelijks de wereld van de professional met de wereld van de opdrachtgever. Aan het woord is mede-eigenaar Paul Nouwens: “We zijn acht jaar geleden gestart met drie partners. We waren alle drie werkzaam in dezelfde branche bij een landelijk werving- en selectiebureau. Op een borrel hebben we ooit gezegd dat we elkaar zouden inlichten als een van ons voor zichzelf zou beginnen. Dat is gebeurd!”

Motivatie om met Please te werken

“We hebben ervoor gekozen om met hen samen te werken omdat we de expertise zelf niet in huis wilden halen. We leveren zo wel een stuk van onze marge in maar we hoeven geen personeels- en salarisadministratie in te richten. De samenwerking met Please loopt prima. Ze hebben recent een flinke automatiseringsslag gemaakt waardoor hun systemen nog makkelijker werken”, aldus Paul.

Bijblijven

Paul: “Please informeert ons regelmatig over nieuwe wet- en regelgeving, in persoonlijke gesprekken of via mail. Ook lezen we veel online en halen we veel relevante informatie uit gesprekken met kandidaten. Daar stemmen we onze dienstverlening dan weer op af.”

Advies voor andere ondernemers

“Je moet zorgen dat je genoeg tijd hebt om je te richten op je core business. Je moet niet alles zelf willen doen. Op een gegeven moment moet je beslissen om dingen uit te besteden aan specialisten. Dat doen wij met Please”, sluit Paul het gesprek af.

Lees hier het klantverhaal van Werelds in Mens en Werk

Wat betekent Please voor Werelds in Mens en Werk?

  • Salarisadministratie
  • Contractmanagement en -beheer
  • Verzuimadvies
  • Advies over (veranderende) wet- en regelgeving
Benieuwd of Please ook bij jou past?
Eigenaar Werelds in Mens en Werk

Paul Nouwens

Doordat Please ons beschouwt als partner, zien wij hen als meer dan een leverancier. Dat zorgt voor een hele evenwichtige relatie. We zijn een klant met veel uitzonderingen. Maar Please denkt altijd mee en doet vooral de gewone dingen ongewoon goed.

De dienstverlening van Please voor Werelds in Mens en Werk

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten Werelds in Mens en Werk gebruik maakt

Urenregistratie via UurOnline

De software engineers van Please faciliteren een uniek online personeelsdossier voor Werelds in Mens en Werk waardoor de urenregistratie goed geregeld is.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Snelheid is geboden in de intermediaire branche. Snel contracten aanmaken voor Werelds in Mens en Werk is voor Please geen enkel probleem.

Salarisadministratie

Uiteraard nemen wij de salarisadministratie volledig uit handen voor alle medewerkers die Werelds in Mens en Werk bij ons onderbrengt. Denk aan salarisberekeningen, het uitbetalen van het salaris, loonstroken, jaaropgaves, afdracht van sociale lasten.

Verzuimbegeleiding

Verzuimbegeleiding is erg belangrijk. Wij adviseren Werelds in Mens en Werk op het gebied van verzuim.

Helpdesk

Een speciaal team staat klaar voor al onze intermediaire klanten, zo ook voor Werelds in Mens en Werk.

Kennis van wet- en regelgeving

Als intermediair is Werelds in Mens en Werk uiteraard op de hoogte van wet- en regelgeving. Please brengt Werelds in Mens en Werk regelmatig op de hoogte over nieuwe wet- en regelgeving.

Kennis van de cao van jouw branche

Werelds in Mens en Werk is uiteraard op de hoogte van de cao binnen de branche, maar af en toe controleren en advies vragen bij een bedrijf als Please is fijn.

Juridische kwesties

Mocht een juridische kwestie zich voordoen dan kan Werelds in Mens en Werk terugvallen op de kennis en expertise van onze juriste.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl