Laura Govers is een enthousiaste en gedreven ondernemer. Dit jaar viert ze het 12,5-jarig jubileum van haar dansschool UC Dance samen met haar 20 docenten en ruim 500 cursisten. Dezelfde passie die ze heeft voor dans, vind je ook terug in haar manier van ondernemen. Om dat te kunnen blijven doen, zonder opgeslokt te worden door haar snelle groei, besloot ze een beroep te doen op de HR experts van Please.

De keuze voor Please

‘Ik werk al sinds 2011 samen met dna360, dat later werd overgenomen door Please. Ik wilde mijn personeelszaken uitbesteden omdat ik zelf geen loonadministratie had. Ik werkte toen met zelfstandigen, maar zonder VAR-verklaring kon ik hen niet uitbetalen. Ik wilde een aantal dingen goed regelen: een goede administratie, een goede website en alles omtrent personeel. Sportcentra waarmee ik werkte besteedden hun personeelszaken al uit. Zodoende ben ik ermee in contact gekomen.’

Flexibiliteit

’Toen ik startte heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik wilde wel een eigen pandje maar ik sloeg steil achterover van de kosten en wilde me ook niet binden aan een tienjarig huurcontract. Datzelfde had ik met personeel. Ik wilde een stukje flexibiliteit.’

Een mooie partij

‘Ik ben heel blij met de keuze voor Please. Het is een hele mooie partij die niet alleen al mijn vragen, maar ook de vragen van al mijn medewerkers beantwoordt. Dat is heel prettig. Daarnaast houdt Please de wetgeving in de gaten en volgt alle processen omtrent het ondertekenen en verlengen van contracten op. Maar de belangrijkste factor is dat het salaris altijd op tijd en op een goede manier wordt betaald.’

Please HR experts

‘En omdat ik nu gebruikmaak van de HR dienstverlening van Please, kan ik Anke (HR expert bij Please, red.) vragen stellen over álle aspecten van mijn bedrijf, niet alleen over de medewerkers die via Please bij mij werken.’

Klaar voor de toekomst

‘Samen met Anke heb ik het UC-handboek opgesteld. Anke heeft heel kritisch naar het handboek gekeken, tips gegeven en alles juridisch gecheckt. Ook heeft ze nieuwe functieprofielen opgesteld en het organigram gevuld. Hierbij kijkt ze ook naar functies die nu misschien nog niet aan de orde zijn. Zo zijn we klaar voor de toekomst en weten we precies wat voor persoon we zoeken. En ze heeft van de functionerings- en beoordelingsgesprekken ontwikkelgesprekken gemaakt door ze in een nieuw jasje te steken.’

Lees verder

Meer weten over Laura, haar danscarrière en het runnen van UC Dance? Lees dan ook eens het interview dat Laura aan ons gaf over:

  • haar passie voor dans;
  • dansen tijdens de tournee van zangeres Do;
  • het opbouwen van haar eigen dansstudio;
  • en de enorme groei die UC Dance doormaakte en de bijbehorende uitdagingen.
Lees hier het klantverhaal van dansschool UC Dance

Wat betekent Please voor UC Dance?

  • Professionalisering
  • Salaris altijd op tijd uitbetaald
  • Eén aanspreekpunt
  • HR advies én -ondersteuning
  • Gewoon alles goed geregeld
Benieuwd of dat Please ook bij jou past?
Eigenaresse UC Dance

Laura Govers

Omdat ik nu gebruikmaak van de HR dienstverlening van Please, kan ik HR expert Anke vragen stellen over álle aspecten van mijn bedrijf, niet alleen over de medewerkers die via Please bij mij werken. Ook heeft HR Expert Anke nieuwe functieprofielen opgesteld en het organigram gevuld.

De dienstverlening van Please voor UC Dance

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten UC Dance gebruik maakt

Urenregistratie via UurOnline

Dankzij UurOnline, het urenregistratiesysteem van Please, kan Laura de uren van haar medewerkers gemakkelijk en snel doorgeven.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Please zorgt ervoor dat alles rondom contracten goed geregeld is en helpt Laura in het maken van de juiste keuzes.

Salarisadministratie

Dankzij een goede en overzichtelijke salarisadministratie is alles goed geregeld voor de medewerkers van UC Dance. Dat het salaris altijd op tijd en op een goede manier wordt betaald is voor Laura de belangrijkste factor.

Verzuimbegeleiding

Door Please is Laura verzekerd bij verzuim van haar medewerkers. Als een werknemer ziek wordt, wordt hij echt goed begeleidt door Please.

Helpdesk

Voor alle werkgerelateerde vragen staan onze relatiebeheerders klaar voor Laura en de medewerkers, via UurOnline, telefonisch en per mail. Alle vragen worden goed en deskundig beantwoordt. En het antwoord op hun vragen ontvangen ze altijd binnen één werkdag.

Kennis van wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving rondom het werkgeverschap is de laatste jaren steeds complexer geworden. Via een bezoek, telefonisch contact of via de mail wordt Laura altijd op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.

Kennis van de cao van jouw branche

Veranderingen in de cao? Please houdt dit voor Laura in de gaten en brengt Laura hiervan op de hoogte!

Juridische kwesties

Ook kleine ondernemers, zoals UC Dance, kunnen altijd juridisch advies inwinnen bij de juriste van Please voor arbeidsgerelateerde juridische zaken.

Please experts

Laura maakt gebruik van de HR dienstverlening van Please. Zo kan zij Anke, één van de HR experts, vragen stellen over álle aspecten van haar bedrijf, niet alleen over de medewerkers die via Please bij haar werken.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Davy Wind
Adviseur

Davy Wind

Benieuwd naar het gemak en de flexibiliteit van onze dienstverlening en wat het jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact op!
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar d.wind@please.nl