Splendeur! Limousines is al een aantal jaren klant bij Please. De tien chauffeurs van het bedrijf worden  op payrollbasis ingezet. Splendeur zat eerst bij een andere partij maar die hanteerde de taxi cao niet meer. De limo aanbieder is toen doorverwezen door de taxibranche naar Please. Please is de grootste partij in de markt en daar koos Splendeur! Limousines voor, vanwege de ervaring en de juiste tools. Ook viel Splendeur voor Please Taxi, daarmee voldoet het bedrijf aan alle wet- en regelgeving in hun branche.

Splendeur! Limousines wilde ontzorgd worden als het gaat om het personeel, en alles goed geregeld hebben conform de actuele wet- en regelgeving voor de medewerkers. Het eerste contact met Please verliep heel netjes. Please verstrekte veel goede informatie en de eigenaar kreeg direct een eigen contactpersoon.

Michael de Vries over Please: “De limousine branche is sterk afhankelijk van het seizoen. Het hoogseizoen vindt plaats van half april tot eind september. Dan vinden er simpelweg veel meer activiteiten plaats. In de maanden daarna lopen de aanvragen wel door maar is het stukken rustiger. Daarom wil ik mijn mensen flexibel in kunnen zetten, die dienstverlening van Please helpt me daarbij.”

Lees hier het klantverhaal van… Splendeur Limousines

Wat betekent Please voor Splendeur! Limousines?

  • Professionele aanpak
  • Geen omkijken naar personeelszaken
  • Flexibele contractsvormen
  • Online urenregistratiesysteem
  • Expertise
Benieuwd of Please ook iets voor jou is?
Eigenaar Splendeur! Limousines

Michael de Vries

Ze houden goed contact en informeren me over nieuwe ontwikkelingen. Ze bellen en mailen me als ik uren moet accorderen, zodat de verloning van mijn medewerkers op tijd plaats vindt. De mensen met wie ik vast contact heb, zijn altijd vriendelijk en netjes.

De dienstverlening van Please voor Splendeur! Limousines

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten Splendeur! Limousines gebruik maakt

Urenregistratie via UurOnline

Dankzij UurOnline - het urenregistratiesysteem van Please - kunnen Michael en zijn medewerkers, altijd, overal en eenvoudig uren boeken, dossiers inzien en meer.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Tijdens het hoogseizoen worden er veel ritten gereden en worden er nieuwe contracten opgesteld voor Splendeur. Michael meldt een nieuwe medewerker aan en Please doet de rest. Zo houd hij tijd over voor bijvoorbeeld de online marketing van zijn bedrijf.

Salarisadministratie

Ook is het een geruststellende gedachte voor Michael dat hij zich niet bezig hoeft te houden met salarisberekeningen, het uitbetalen van het salaris, loonstroken, jaaropgaves, afdracht van sociale lasten, et cetera.

Verzuimbegeleiding

De begeleiding van een zieke medewerker, en alle bijkomende taken en verantwoordelijkheden, zijn erg tijdrovend en ingewikkeld. De afdeling Verzuim van Please neemt dit allemaal over van Michael.

Helpdesk

Onze interne relatiebeheerders staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 klaar voor Michael én zijn medewerkers. Wij helpen hen telefonisch en online met alle werkgerelateerde vragen.

Kennis van wet- en regelgeving

Please is op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving met betrekking tot arbeidsrecht en implementatie van deze regelgeving in de praktijk. Met één simpel telefoontje met onze juriste weet Michael precies hoe hij ervoor staat.

Kennis van de cao van jouw branche

Het bedrijf van Michael valt onder de cao Taxivervoer. Please Taxi B.V. is gespecialiseerd in de taxibranche. Daarom passen wij de cao Taxivervoer toe op alle arbeidsovereenkomsten van Splendeur en brengen wij de pensioenen onder bij het Pensioenfonds Vervoer.

Juridische kwesties

De juridische afdeling van Please staat altijd klaar voor Michael, mocht er zich onverhoopt een juridische kwestie voordoen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl