Please is trotse partner voor ruim 1200 ondernemers die hun personeelszaken goed willen regelen. Met persoonlijke aandacht en een professionele aanpak zetten wij ons al ruim 19 jaar in om alle zorgen omtrent het werkgeven weg te nemen.

Uiteraard kunnen wij alle voordelen van een samenwerking met Please voor je op een rijtje zetten. Maar veel liever laten wij onze klanten aan het woord. Echte mensen met echte verhalen. Zij vertellen je in unieke klantcases hoe zij onze dienstverlening ervaren. En wil je meer weten over onze opdrachtgevers? Lees dan ook eens de klantverhalen en raak geïnspireerd.

Onze klantcases

de spellenwinkel please lr 3

Dé Spellenwinkel

Al het contact met Please is goed. Ik word compleet ontzorgd door Please. Please voorziet dingen en denkt mee. Ze attenderen me ook actief op dingen die ik niet weet, bijvoorbeeld op nieuwe wetgeving en subsidiemogelijkheden.

Lees de volledige klantcase

Please proton 4

Proton

Je maakt een bepaalde afweging. Wat vinden we nu zelf leuk, wat doen we nu goed? Alle andere randzaken wilden we liever niet meer zelf doen maar wel goed regelen voor onze medewerkers. Door Please worden we op dit vlak volledig ontzorgd.

Lees de volledige klantcase

Splendeur 1

Splendeur! Limousines

Ze houden goed contact en informeren me over nieuwe ontwikkelingen. Ze bellen en mailen me als ik uren moet accorderen, zodat de verloning van mijn medewerkers op tijd plaats vindt. Ik heb altijd met dezelfde mensen contact, dat werkt prettig!

Lees de volledige klantcase

Heb je een vraag?

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl