Please is trotse partner voor ruim 1200 ondernemers die hun personeelszaken goed willen regelen. Met persoonlijke aandacht en een professionele aanpak zetten wij ons al ruim 19 jaar in om alle zorgen omtrent het werkgeven weg te nemen.

Uiteraard kunnen wij alle voordelen van een samenwerking met Please voor je op een rijtje zetten. Maar veel liever laten wij onze klanten aan het woord. Echte mensen met echte verhalen. Zij vertellen je in unieke klantcases hoe zij onze dienstverlening ervaren. En wil je meer weten over onze opdrachtgevers? Lees dan ook eens de klantverhalen en raak geïnspireerd.

Onze klantcases

Please LR 8

Werelds in Mens en Werk

Je moet zorgen dat je genoeg tijd hebt om je te richten op je core business. Je moet niet alles zelf willen doen. Maar op een gegeven moment moet je ook beslissen om dingen uit te besteden aan specialisten. Dat doen wij met Please.

Lees de volledige klantcase

Please HR 1

Jasmijn Bloemisterij

Je hoeft je geen zorgen te maken om verzuim en alles wordt voor je geregeld. Via Please is het heel makkelijk om tijdens drukke periodes extra personeel in te zetten. Die flexibiliteit is voor ons erg belangrijk. Het is heel fijn om zo ontzorgd te worden!

Lees de volledige klantcase

Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven

'Ieder jaar hikten we aan tegen de uitbetaling van het vakantiegeld aan de meiden, dat is toch een flink bedrag. Nu is dat allemaal opgevangen in de prijsafspraak met Please.'

Lees de volledige klantcase

Please Lr 10

HENK detachering

Altijd als ik Please bel, heb ik het gevoel dat ze aan de andere kant van de gang zitten. Please heeft veel kennis en zijn thuis in alle cao's die er zijn waardoor ik altijd op de hoogte ben, het is een ontzettend flexibele club en ze schakelen snel.

Lees de volledige klantcase

PerkGroen

Iedereen die ik spreek bij Please neemt écht de tijd, vraagt door, kijkt mee en geeft goed advies. Dat maakt dat ik me thuis voel bij Please als organisatie. Of je nu 1 of 100 uren boekt, de klantvriendelijkheid van Please is heel bijzonder.

Lees de volledige klantcase

Hertog Jan Proeverij

We wisten eerst niet wat de WAB inhield, maar we zijn heel goed bijgestaan met advies. Ook wat betreft het berekenen van de transitievergoeding laat ik me met name leiden door Please.

Lees de volledige klantcase

Heb je een vraag?

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl