Opvallers is een fieldmarketing bureau dat aandacht vraagt voor merken door onderscheidende creatieve concepten, opvallende sample acties en promoties. Pal naast het Centraal Station van Eindhoven werkt eigenaar Martin Damen samen met 30 medewerkers op kantoor. Ook zijn er 500 oproepkrachten beschikbaar die ingezet worden op alle merkactivaties. Voor zijn medewerkers wordt hij ontzorgd door Please. Opvallers werkte eerst met DNA360 en ging mee in de overname door Please vier jaar geleden. Een beslissing die nog altijd goed bevalt.  

Opvallers heeft 30 man op kantoor die ze zelf verlonen. De flexibele schil van 500 oproepkrachten zijn op uitzendbasis in dienst bij Please. Martin: “We hebben vanaf het allereerste begin veel energie gestoken in onze mensen. We verzamelen de allerbesten om ons heen. We belonen ze ook goed en ze krijgen twee keer per maand uitbetaald. Please helpt ons daarbij.”

Martin over de samenwerking met Please: “Bij Please heb je een vast team met contactpersonen. Ze denken met ons mee over de inzet van medewerkers en verstrekken ons de informatie die we nodig hebben. Vooral met het oprichten van onze nieuwe detacheringstak in 2018 hebben ze ons heel erg geholpen. Wij zien Please daarom echt als partner.”

Lees hier het klantverhaal van… Opvallers

Wat betekent Please voor Opvallers?

  • Persoonlijke aandacht
  • Flexibele schil
  • Partnership
Benieuwd of dat Please ook bij jou past?
Eigenaar Opvallers

Martin Damen

Bij Please heb je een vast team met contactpersonen. Ze denken met ons mee over de inzet van medewerkers en verstrekken ons de informatie die we nodig hebben. Vooral met het oprichten van onze nieuwe detacheringstak in 2018 hebben ze ons erg geholpen. Wij zien Please daarom veel meer als partner!

De dienstverlening van Please voor Opvallers

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten Opvallers gebruik maakt

Urenregistratie via UurOnline

Dankzij UurOnline, is een flexibele urenregistratie voor een groot aantal medewerkers geen enkel probleem.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Flexibiliteit is belangrijk binnen fieldmarketing. Staat er een grote actie gepland en worden er nieuwe medewerkers aangenomen? Dan levert Please snel en zonder gedoe juridische juiste arbeidsovereenkomsten. Daarnaast houdt Please aflopende contracten goed in de gaten en begeleidt uitdiensttredingen

Salarisadministratie

Een flexibele urenregistratie voor een groot aantal medewerkers vergt ook een nauwkeurige salarisadministratie. Please neemt dit volledig over voor de flexibele schil van Opvallers. Denk aan salarisberekeningen, het uitbetalen van het salaris, loonstroken, jaaropgaves en afdracht van sociale lasten.

Verzuimbegeleiding

Een medewerker kan natuurlijk altijd ziek worden. Het juist opvolgen van een ziekmelding is erg tijdrovend. De verzuimconsulenten van Please zorgen ervoor dat Martin zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Helpdesk

Heeft Martin, of een van zijn medewerkers toch een vraag? Dan is de kans groot dat een van hun vaste relatiebeheerders binnen Please: Kim Weegels of Joyce van Betuw de telefoon opneemt om hen direct te helpen.

Kennis van wet- en regelgeving

Met de juriste van Please onder de sneltoets hoeft Martin zich niet te beroepen op zijn eigen juridische achtergrond. Dat is wel zo fijn binnen de steeds veranderende wet- en regelgeving.

Kennis van de cao van jouw branche

De vaste relatiebeheerder van Opvallers, Rob Kunstt, weet alles van de cao die van toepassing is op de bedrijfsvoering van Opvallers. Eventuele veranderingen in de cao houdt hij voor Martin uiteraard in de gaten.

Juridische kwesties

Ook voor eventuele juridische kwesties kan Martin terugvallen op onze juriste Ilse Vermeulen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl