Ralf Staps en Etienne Hazen zijn de eigenaren van La Cubanita in Maastricht en Heerlen. Ze hebben sinds hun start vier jaar geleden inmiddels 80 medewerkers, verdeeld over de twee vestigingen in Maastricht en Heerlen. “Onze leidinggevenden hebben we veelal op eigen contract. Dit zijn mensen die langer in dienst zijn en om meer vastigheid vragen. De bediening is vaker in dienst via een uitzendcontract bij Please. Veel medewerkers werken bij ons als bijbaantje naast hun studie, we merken dat zij het wekelijks verlonen als zeer prettig ervaren, mede om die reden hebben wij voor Please gekozen.”, aldus Ralf.

Keuze voor Please

Ralf motiveert de keuze voor Please: “Please is ook een grote partij net als La Cubanita. We zijn met hun in contact gekomen via het hoofdkantoor, zij bieden Please aan binnen de franchiseformule. We hebben gekozen voor Please omdat we wilden dat het voor onze medewerkers allemaal goed geregeld is. Daarnaast ontlast Please ons op alle fronten.”

Snel schakelen

Ralf: “Wij moeten snel schakelen met contracten voor nieuwe medewerkers. We willen vaak dat iemand snel kan beginnen. Daarbij willen we onze medewerkers wekelijks uitbetalen. Daarvoor heb je een flexibele partij nodig. Please ontzorgt ons volledig en we ervaren de samenwerking als heel positief. Ze bellen ons ook vaak proactief over zaken waar we aan moeten denken!”

Ze regelen het gewoon

“De dagelijkse contacten met Please zijn heel fijn. Als ik iemand bel, is het gelijk heel persoonlijk. Ze regelen het gewoon. Maar ook de bedrijfsleider of een medewerker kan altijd met Please bellen voor vragen.”

Lees hier het klantverhaal van… La Cubanita

Wat bekent Please voor La Cubanita?

  • Flexibele schil
  • Volledige ontzorging
  • Persoonlijke aandacht
  • Opstellen van (flexibele) contracten
Benieuwd of Please ook bij jou past?
Eigenaren La Cubanita Maastricht en Heerlen

Ralf Staps en Etienne Hazen

Please is ook een grote partij net als La Cubanita. We hebben gekozen voor Please omdat we wilden dat het voor onze medewerkers allemaal goed geregeld is. Daarnaast ontlast Please ons op alle fronten.

De dienstverlening van Please voor La Cubanita

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten La Cubanita gebruik maakt

Urenregistratie via UurOnline

Dankzij UurOnline, is een flexibele urenregistratie voor een groot aantal medewerkers geen enkel probleem.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Flexibiliteit is belangrijk binnen de horeca. La Cubanita moet snel schakelen met contracten van nieuwe medewerkers omdat ze vaak willen dat iemand snel kan beginnen. Daarnaast houdt Please aflopende contracten goed in de gaten en begeleidt uitdiensttredingen

Salarisadministratie

Een flexibele urenregistratie voor een groot aantal medewerkers vergt ook een nauwkeurige salarisadministratie. Vooral omdat Ralf en Etienne een groot deel van hun personeel wekelijks uitbetaald. Door de loonadministratie van Please wordt alles op tijd in orde gemaakt.

Verzuimbegeleiding

Een medewerker kan natuurlijk altijd ziek worden. Het juist opvolgen van een ziekmelding is erg tijdrovend. De verzuimconsulenten van Please zorgen ervoor dat Ralf en Etienne zich daar geen zorgen over hoeven te maken.

Helpdesk

Hebben Ralf en Etienne, of een van hun medewerkers toch een vraag? Dan is de kans groot dat een van hun vaste relatiebeheerder binnen Please: Paul Reiling de telefoon opneemt om hen direct te helpen.

Kennis van wet- en regelgeving

Met de juriste van Please onder de sneltoets hoeven Ralf en Etienne zich niet te beroepen op hun eigen juridische achtergrond. Dat is wel zo fijn binnen de steeds veranderende wet- en regelgeving

Kennis van de cao van jouw branche

De vaste relatiebeheerder van La Cubanita, Rob Kunstt, weet alles van de cao die van toepassing is op de bedrijfsvoering van La Cubanita. Eventuele veranderingen in de cao houdt hij voor Ralf en Etienne uiteraard in de gaten.

Juridische kwesties

Ook voor eventuele juridische kwesties kunnen Ralf en Etienne terugvallen op onze juriste Ilse Vermeulen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Adviseur

Davy Wind

Benieuwd naar het gemak en de flexibiliteit van onze dienstverlening en wat het jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact op!
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar d.wind@please.nl