Maarten Lockefeer combineert kunst en eten. Hij biedt zijn gasten een totale beleving. Flexibiliteit en ontzorging is voor een bedrijf als Keukenconfessies cruciaal. Daarom koos Maarten 12 jaar geleden voor Please als zijn partner in personeelszaken. Benieuwd hoe Please hem ontzorgt? Lees snel verder!

Snel en flexibel

‘Het uitbesteden is enorm fijn. Medewerkers boeken zelf hun uren en ik ben zo min mogelijk tijd kwijt met het opstellen van contracten en allerlei vragen daaromtrent. Ik ben al veel tijd kwijt met het inwerken van nieuwe medewerkers, het geven van instructies en het regelen van allerlei zaken. En vooral in drukke tijden is het fijn als er snel nieuwe mensen bij komen, ook al is het heel tijdelijk. Dat gaat via Please altijd heel rap.’

Hulp bij juridische zaken

‘We hebben ooit meegemaakt dat iemand in vaste dienst ziek werd. En we hebben ooit een boete gekregen van de Inspectie SZW voor een overtreding waarvan we niet wisten dat we iets fout deden. Dat was heel spannend omdat we daar geen kaas van gegeten hadden. Maar ook daarbij ben ik heel goed geholpen door de juridische afdeling van Please. Dat is een geruststellend idee. Jullie hebben de kennis en ik niet. ’

Informatie over de WAB

‘Ik had eigenlijk nog niks van meegekregen van de WAB tot Please me erover informeerde. Ik vertrouw daarin op Please. Als er echt iets aan de hand is, krijg ik het wel te horen. Ik heb best wel wat verloop wat betreft het personeel, maar ook mensen die 5-6 jaar werken en dan vanzelf verder gaan. Gelukkig is er voor hen altijd wel werk en werk ik niet met zóveel mensen dat het me zorgen baart. Als je heel veel mensen in dienst hebt en hen ineens, onverwachts, een vaste arbeidsomvang moet bieden, kan ik me voorstellen dat je je zorgen maakt. Maar onze Please relatiebeheerder, Michelle, heeft eventuele zorgen die ik had omtrent de WAB weggenomen.’

Ben jij al WAB-proof? Doe de test!

Lees verder

Wil je meer weten over Maarten Lockefeer en de fantastische locatie van Keukenconfessies in het Eindhovense Klokgebouw? Lees dan ook eens het interview met Maarten over:

  • de diverse opdrachten van Keukenconfessies;
  • de unieke locatie in Het Klokgebouw;
  • hoe Maarten en zijn team van eten een beleving maken;
  • en hoe Maarten de vrijheid behoudt als ondernemer.
Lees hier het klantverhaal van… Keukenconfessies

Wat betekent Please voor Keukenconfessies?

  • Tijdsbesparing
  • Snel flexibel personeel inzetten
  • Expertise
  • Verzuimzorg
  • Juridisch advies en -ondersteuning
Benieuwd of dat Please ook bij jou past?
Eigenaar Keukenconfessies

Maarten Lockefeer

Ik had eigenlijk nog niks van meegekregen van de WAB tot Please me erover informeerde. Onze Please relatiebeheerder, Michelle Coeterier, heeft eventuele zorgen die ik had omtrent de WAB weggenomen. Ik vertrouw daarin op Please.

De dienstverlening van Please voor Keukenconfessies

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten Keukenconfessies gebruik maakt

Urenregistratie via UurOnline

Dankzij UurOnline, is een flexibele urenregistratie voor medewerkers geen enkel probleem.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Flexibiliteit is belangrijk voor Maarten. In drukke tijden is het fijn als er snel nieuwe mensen bij komen. Dan levert Please snel en zonder gedoe juridische juiste arbeidsovereenkomsten. Daarnaast houdt Please aflopende contracten goed in de gaten en begeleidt uitdiensttredingen

Salarisadministratie

Een flexibele urenregistratie vergt ook een nauwkeurige salarisadministratie. Please neemt dit volledig over voor de flexibele schil van Keukenconfessies. Denk aan salarisberekeningen, het uitbetalen van het salaris, loonstroken, jaaropgaves en afdracht van sociale lasten.

Verzuimbegeleiding

Een medewerker kan natuurlijk altijd ziek worden. Het juist opvolgen van een ziekmelding is erg tijdrovend. De verzuimconsulenten van Please zorgen ervoor dat Maarten zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Helpdesk

Heeft Maarten, of een van zijn medewerkers toch een vraag? Dan is de kans groot dat een van hun vaste relatiebeheerders binnen Please de telefoon opneemt om hen direct te helpen.

Kennis van wet- en regelgeving

Met de juriste van Please onder de sneltoets hoeft Maarten zich niet geen zorgen te maken over juridische zaken. Ook zijn relatiebeheerder Michelle praat hem vaak bij over wet- en regelgeving.

Kennis van de cao van jouw branche

De vaste relatiebeheerder van Keukenconfessies, Michelle Coeterier, weet alles van de cao die van toepassing is op de bedrijfsvoering van Keukenconfessies. Eventuele veranderingen in de cao houdt zij voor Maarten uiteraard in de gaten.

Juridische kwesties

Ook voor eventuele juridische kwesties kan Maarten terugvallen op onze juriste Ilse Vermeulen. Een geruststellend idee.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl