John Vermeulen Fietsplezier is al twintig jaar klant bij Please: een fietsenwinkel met een breed assortiment aan fietsen voor het hele gezin. Van kinderfietsen, stadsfietsen en mountainbikes tot aan e-bikes en speed pedelecs: extra snelle elektrische fietsen waar je een helm voor op moet. Wij vroegen hem wat de samenwerking met Please hem oplevert.

De keuze voor Please

Ik ken Please al heel lang. Toentertijd kwam er een nieuwe wet waardoor je als ondernemer veel zelf moest bijhouden. Bij Please sprak het complete ontzorgen me aan. Ik zag een advertentie van ze in een krant en dat heb ik bewaard. Op een gegeven moment ben ik met ze in contact gekomen.’

Nieuwe wetten en regels

‘Je betaalt één uurloonprijs en daar zit alles in, van accountantskosten tot verzuim. Dat ontzorgen sprak me ontzettend aan! Ook krijg ik regelmatig mailtjes van Please met belangrijke wijzigingen. We hebben twee keer per jaar contact over hoe het gaat en als er nieuwe contracten getekend moeten worden. Zo kan ik me op mijn echte business richten. Ik ben nog steeds tevreden en positief hierover.’

Medewerkers zijn ook tevreden

‘Please kwam langs om alles uit te leggen en ze hadden een duidelijk verhaal aan mijn medewerkers. De medewerker waarvan ik verwacht had dat hij moeite zou hebben met payroll, was heel snel overtuigd en daarna de rest van de medewerkers ook. En ze zijn er nu heel blij mee. Ze krijgen elke maand op een vaste datum hun salaris, toen ik het nog zelf deed, wisselde dat nog wel eens. Ik had zelf onderschat hoe belangrijk ze dat vinden. Maar ook andere dingen zijn gewoon goed geregeld nu. Dat vind ik fijn voor mijn mensen en voor mezelf.’

Lees verder

Wil je meer weten over John en zijn ondernemersverhaal? Lees dan ook eens het interview met John waarin hij meer vertelt over:

  • Het familiebedrijf
  • De kracht van lokaal
  • Service vs prijs
  • De impact van corona
  • En meer…
Lees hier het ondernemersverhaal van John Vermeulen Fietsplezier

Wat betekent Please voor John Vermeulen Fietsplezier?

  • Ontzorging
  • Alles op één factuur
  • Goed voor medewerkers
  • Alles confrom wet- en regelgeving
  • Fijne partner
Uitbesteden iets voor jou?
Eigenaar John Vermeulen Fietsplezier

John Vermeulen

Bij Please sprak het complete ontzorgen me aan. Je betaal één uurloonprijs en daar zit alles in, van accountantskosten tot verzuim.

De dienstverlening van Please voor Ratho

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten Ratho gebruik maakt

Urenregistratie via UurOnline

Dankzij UurOnline, het urenregistratiesysteem van Please, is het doorgeven van de uren heel gemakkelijk.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Please houdt John up to date over aflopende contracten maar ook over wijzigingen hierin.

Salarisadministratie

Mijn medewerkers zijn blij met Please. Zij krijgen elke maand op een vaste datum hun salaris. Toen John dit zelf deed, wisselde dat nog wel eens.

Verzuimbegeleiding

Door Please is John standaard verzekerd bij verzuim van zijn medewerkers.

Helpdesk

Voor alle werkgerelateerde vragen staan onze relatiebeheerders klaar voor John en zijn medewerkers, via UurOnline, telefonisch en per mail. Een antwoord op hun vragen ontvangen ze altijd binnen één werkdag.

Kennis van wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving rondom het werkgeverschap is de laatste jaren steeds complexer geworden. Via diverse bezoeken van relatiebeheerder Huub wordt John op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.

Kennis van de cao van jouw branche

Veranderingen in de cao? Please houdt dit voor John in de gaten.

Juridische kwesties

De dienstverlening van Please is heel breed. Ook voor bijvoorbeeld juridische vragen kan John altijd bij een adviseur of de jurist van Please terecht.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl