Marcelle van Koot begon in juni 2014 met compagnon Peter van Loon een eigen bloemisterij. Inmiddels is Jasmijn Bloemisterij uit Boxtel ook gespecialiseerd in het decoreren van interieurs en geeft het bedrijf een divers pallet aan workshops. Het team van de bloemisterij is inmiddels vijf man sterk en de drie medewerkers staan op de loonlijst bij Please. 

Ontzorgd worden

Marcelle vertelt: “Mijn broer had medewerkers via Please en zei: je hoeft je geen zorgen te maken om verzuim, je hoeft er niet achteraan als iemand ziek is. Alles wordt voor je geregeld. Inmiddels ervaren we zelf dat het heel prettig is om ontzorgd te worden op HR vlak. Ook als je bijvoorbeeld een loonsverhoging moet doorvoeren. Inmiddels staan alle drie de medewerkers op de loonlijst. Eén van hen is er vanaf het begin bij en heeft een vast contract via Please.”

Feestdagen draait het team met zijn allen

“Met feestdagen zoals Pasen staan we er allemaal. Ook hebben we vaak stagiaires van de Groenschool en vliegt een oud-collega op hele drukke dagen vaak in. Zij werkt allang niet meer in de bloemen maar vindt het leuk om dan te komen helpen. Via Please is het heel makkelijk om tijdens drukke periodes extra personeel in te zetten. Die flexibiliteit is voor ons erg belangrijk”, vertelt Marcelle.

Een belletje is voldoende

Marcelle: “De contacten met Please zijn heel goed. Je hoeft maar te bellen of het wordt geregeld. Eerst moest ik alle uren los invoeren, dat hoeft nu niet meer want de medewerkers hebben vaste uren. Alleen aanvullende uren zet ik er dan bij. Dat werkt goed.”

Lees hier het klantverhaal van… Jasmijn bloemisterij

Wat betekent Please voor Jasmijn Bloemisterij?

  • Personeelsadministratie
  • Urenregistratie via UurOnline
  • Verloning
  • Verzuimbegeleiding en advies
  • Advies over actuele ontwikkelingen en regelgeving
Benieuwd of Please ook bij jou past?
Eigenaar Jasmijn Bloemisterij

Marcelle van Koot

Je hoeft je geen zorgen te maken om verzuim en alles wordt voor je geregeld. Via Please is het heel makkelijk om tijdens drukke periodes extra personeel in te zetten. Die flexibiliteit is voor ons erg belangrijk. Het is heel fijn om zo ontzorgd te worden!

De dienstverlening van Please voor Jasmijn Bloemisterij

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten Jasmijn Bloemisterij gebruik maakt

Urenregistratie via UurOnline

Dankzij UurOnline, het urenregistratiesysteem van Please, kan Marcelle de uren van haar medewerkers doorgeven.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Please zorgt ervoor dat Marcelle extra personeel in kan zetten tijdens drukke periodes. Die flexibiliteit is voor Jasmijn Bloemisterij erg belangrijk.

Salarisadministratie

Dankzij een goede en overzichtelijke salarisadministratie is alles goed geregeld voor de medewerkers van Jasmijn Bloemisterij en krijgen ze op tijd het salaris. Ook loonsverhogingen kunnen we gemakkelijk doorvoeren.

Verzuimbegeleiding

Door Please is Marcelle verzekerd bij verzuim van haar medewerkers. Ik hoef me totaal geen zorgen te maken om verzuim en ik hoef er ook niet achteraan als iemand ziek is. Dat wordt allemaal door Please geregeld.

Helpdesk

Voor alle werkgerelateerde vragen staan onze relatiebeheerders klaar voor Marcelle en haar medewerkers, via UurOnline, telefonisch en per mail. Een antwoord op hun vragen ontvangen ze altijd binnen één werkdag.

Kennis van wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving rondom het werkgeverschap is de laatste jaren steeds complexer geworden. Via een bezoek, telefonisch contact of via de mail wordt Marcelle op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.

Kennis van de cao van jouw branche

Veranderingen in de cao detailhandel? Please houdt dit voor Marcelle in de gaten.

Juridische kwesties

Ook kleine ondernemers zoals Marcelle kunnen altijd juridisch advies inwinnen bij de juriste van Please voor arbeidsgerelateerde juridische zaken.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Lars Wijnands
Adviseur

Lars Wijnands

Benieuwd naar het gemak en de flexibiliteit van onze dienstverlening en wat het jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact op!
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar l.wijnands@please.nl