Holland Evenementen Groep is een evenementenlocatie in Zoelen, Gelderland. En voor wie denkt, die naam komt me bekend voor… dat kan kloppen! Holland Evenementen Groep is namelijk de enige plek in Nederland waar je het échte Wipeout-parcours kunt beleven, bekend van het gelijknamige televisieprogramma van Endemol. Dit jaar maakte Holland Evenementen Groep de keuze om haar flexibele schil bij Please onder te brengen. Algemeen directeur Wouter Vink vertelt over zijn keuze voor Please.

Grote flexpool

‘In april van dit jaar werd Holland Evenementen Groep verkocht aan vier nieuwe eigenaren, die ook betrokken zijn bij La Cubanita. Zij werken al jaren samen met Please en hadden zo’n goede ervaring dat het voor ons niet zo’n moeilijke keuze was. Als we een overstap zouden maken naar een HR partner, dan zou Please dat zijn. Voor de samenwerking met Please hadden we alle personele zaken in eigen hand. Nu is het bedrijf echter zo groot, en met name de flexpool, dat het lastig is om alles zelf te regelen. Nu worden we volledig ontzorgd en ik weet zeker dat we voldoen aan wetgeving en dergelijk en omdat ik alles aanstuur is dat wel een prettige gedachte, dan hoef ik daar geen energie aan te besteden.’

Aansluiting cao Dagrecreatie

‘We hebben gekozen voor Please omdat we natuurlijk flink zijn gegroeid, maar ook omdat we al stappen aan het zetten waren om aansluiting te zoeken bij de cao Dagrecreatie. Daar wilden we onze oproepkrachten zo goed mogelijk in meenemen en via Please ging dat heel gemakkelijk.’

Overstap in recordtijd

‘Het contact was eigenlijk ook meteen goed met Rob Kunstt (Manager Sales bij Please, red.) die hier aan tafel kwam. Samen hebben we in een recordtijd alles op alles gezet om zo snel mogelijk over te stappen. Binnen twee weken was alles geregeld, daar ben ik heel blij mee.’

Grote winst behalen

‘Please nu bezig met het realiseren van een koppeling tussen ons kassasysteem, dat we gebruiken voor het in- en uitklokken van onze medewerkers, en UurOnline. Nu doen we alles nog met de hand. En het ingeven van wisselende uren voor meer dan 100 werknemers is best een flinke klus kan ik je meegeven! Straks genereren we met één druk op de knop al de uit te betalen uren. Dan behalen we echt grote winst.’

Lees verder

Wil je meer weten over het bedrijf en het team achter Holland Evenementen Groep? Lees dan ook eens het interview dat algemeen directeur Wouter Vink en commercieel manager Roy de Wijer gaven aan Please over:

 • de groei van stierenstal naar gigantische indoor & outdoor eventlocatie;
 • het verhaal achter het verkrijgen van de Wipeout-licentie van Endemol;
 • de kracht en het enthousiasme van het HEG-team;
 • de overname van Holland Evenementen Groep eerder dit jaar;
 • het belang en de doorgroeimogelijkheden van oproepkrachten.
Lees hier het klantverhaal van Holland Evenementen Groep

Wat bekent Please voor Holland Evenementen Groep?

 • Tijdsbesparing
 • Koppeling met het eigen inklok-/kassasysteem
 • Voldoen aan wetgeving
 • Kennis van en aansluiting bij cao
 • Betrouwbare partner
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers
Benieuwd of Please ook bij jou past?
Algemeen directeur Holland Evenementen Groep

Wouter Vink

We zijn bezig met het realiseren van een koppeling tussen ons in-/ uitkloksysteem en UurOnline van Please. Nu doen we alles nog met de hand en dat is een flinke klus! Straks genereren we met één druk op de knop al de uit te betalen uren. Dan behalen we echt grote winst!

De dienstverlening van Please voor Holland Evenementen Groep

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten Holland Evenementen Groep gebruikmaakt

Urenregistratie via UurOnline

Dankzij UurOnline, is een flexibele urenregistratie voor een groot aantal medewerkers geen enkel probleem.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Flexibiliteit is belangrijk in de evenementenbranche. Holland Evenementen Groep moet snel schakelen met contracten van nieuwe medewerkers omdat ze vaak willen dat iemand snel kan beginnen. Daarnaast houdt Please aflopende contracten goed in de gaten en begeleidt uitdiensttredingen

Salarisadministratie

Een flexibele urenregistratie voor een groot aantal medewerkers vergt ook een nauwkeurige salarisadministratie. Please maakt alles op tijd in orde zodat alle medewerkers op tijd hun salaris ontvangen!

Verzuimbegeleiding

Een medewerker kan natuurlijk altijd ziek worden. Het juist opvolgen van een ziekmelding is erg tijdrovend. De verzuimconsulenten van Please zorgen ervoor dat Wouter zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Helpdesk

Heeft Wouter, of een van zijn medewerkers toch een vraag? Dan worden ze direct en persoonlijk te woord gestaan door onze professionele relatiebeheerders.

Kennis van wet- en regelgeving

Met de juriste van Please onder de sneltoets hoeft Wouter zich ook op dit vlak geen zorgen te maken. Dat is wel zo fijn binnen de steeds veranderende wet- en regelgeving.

Kennis van de cao van jouw branche

Onze interne en externe relatiebeheerders zijn op de hoogte van cao Dagrecreatie zodat Holland Evenementen Groep altijd conform cao handelt.

Juridische kwesties

Ook voor eventuele juridische kwesties kan Wouter terugvallen op onze juriste Ilse Vermeulen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Lars Wijnands
Adviseur

Lars Wijnands

Benieuwd naar het gemak en de flexibiliteit van onze dienstverlening en wat het jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact op!
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar l.wijnands@please.nl