Sjef van Stratum, eigenaar van schoenenzaak Fratelli-Shoes en directeur van online webshop Topshoe.nl, zag in de tweede week van maart de omzet in zijn fysieke winkel terugvallen naar nul. Ook het aantal online bestellingen daalde aanzienlijk. Sjef is hard getroffen door de coronacrisis, en met hem alle winkeliers. Toch zette Sjef met zijn team de schouders eronder om het voortbestaan van de winkel veilig te stellen. In deze klantcase vertelt Sjef hoe hij de steun van Please ervaart in deze heftige tijden.

Sturen met emotie

‘Please neemt het werkgeverschap uit handen voor bedrijven die niet groot genoeg zijn om eigen HR-afdeling op te zetten. Als ondernemer wil je passie uitdragen en je bedrijf sturen met emotie. Ik wil niet alleen geld verdienen, ik wil bezig zijn met iets waar ik van hou. En Please maakt dat mede mogelijk.’

Fijne samenwerking

‘De samenwerking met Please is altijd heel positief, ook in coronatijden. Ik heb veel contact gehad met Paul Reiling om me goed te laten informeren over de mogelijkheden van vaststellingsovereenkomsten en de hoogte van transitievergoedingen. Daar ben ik heel tevreden over. We zagen de toekomst heel somber in, maar gelukkig hebben we op het allerlaatste moment de geplande ontslagen teruggetrokken. We hebben een fijn team, dat wil ik niet zomaar kwijt.’

Goed klantcontact

‘We hebben alle berichtgeving van Please omtrent de NOW-regeling van de overheid gevolgd. Ook toen er nog geen duidelijkheid was inzake payroll, bleef Please in contact. Michelle Coeterier belde regelmatig om te vragen hoe alles ervoor stond en of ze nog iets konden doen. Het klantcontact was erg goed! En uiteindelijk presenteerde Please haar variant op de NOW-regeling: de PNOW-regeling.

Lees verder…
Wil je meer weten over het heftige ondernemersverhaal van Sjef tijdens corona? Lees dan ook eens het interview dat hij gaf over…

  • de angst in de winkelstraat;
  • hoe de webshop nú van vitaal belang bleek;
  • het ondernemerstrauma van Sjef en alle andere winkeliers;
  • hoe het noodplan van Sjef een strijdplan werd;
Lees hier het ondernemersverhaal tijdens corona van Fratelli en Topshoe.nl

Wat betekent Please voor Fratelli en Topshoe.nl?

  • Proactieve communicatie
  • Zorgeloos ondernemen
  • Expertise
  • Betrouwbare partner
  • Goed klantcontact
Uitbesteden iets voor jou? Ontdek het hier!
Eigenaar Fratelli en directeur Topshoe.nl

Sjef van Stratum

We hebben alle berichtgeving van Please omtrent de NOW-regeling van de overheid gevolgd. Ook toen er nog geen duidelijkheid was inzake payroll, bleef Please in contact.

De dienstverlening van Please voor Fratelli en Topshoe.nl

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten Fratelli en Topshoe.nl gebruik maakt

UurOnline

Dankzij UurOnline, het urenregistratiesysteem van Please, kan Sjef de uren van haar medewerkers doorgeven/controleren.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Please dacht in tijden van de corona-crisis mee met Sjef over het opstellen van eventuele vaststellingsovereenkomsten, maar denkt altijd mee op het gebied van arbeidsovereenkomsten van het personeel.

Salarisadministratie

Dankzij een goede en overzichtelijke salarisadministratie is alles goed geregeld voor de medewerkers van Fratelli en Topshoe.nl en krijgen ze op tijd het salaris.

Verzuimbegeleiding

Door Please is Sjef verzekerd bij verzuim van zijn medewerkers. Op deze manier hoeft Sjef zich niet druk te maken om de begeleiding van een zieke medewerker, dit neemt Please over.

Helpdesk

We hebben alle berichtgeving van Please omtrent de NOW-regeling van de overheid gevolgd. Ook toen er nog geen duidelijkheid was inzake payroll, bleef Please in contact. De relatiebeheerders laten vaak iets van zich horen, dat werkt prettig!

Kennis van wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving rondom het werkgeverschap is de laatste jaren steeds complexer geworden. Via een bezoek, telefonisch contact of via de mail wordt Sjef op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.

Kennis van de cao van jouw branche

Veranderingen in de cao? Please houdt dit voor Sjef in de gaten.

Juridische kwesties

Ook kleinere ondernemers zoals Sjef kunnen altijd juridisch advies inwinnen bij de juriste van Please voor arbeidsgerelateerde juridische zaken.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Davy Wind
Adviseur

Davy Wind

Benieuwd naar het gemak en de flexibiliteit van onze dienstverlening en wat het jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact op!
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar d.wind@please.nl