Dé Spellenwinkel in Breda is klant bij Please sinds april 2018,  de winkel van eigenaresse Margot Zijtregtop is gespecialiseerd in spellen, legpuzzels en breinbrekers voor mensen van 1 tot 100 jaar. Ze heeft haar vaste invalkracht ondergebracht bij Please. Dat geeft haar de ruimte om andere dingen te doen in de winkel. Een vriendin van haar was al klant bij Please en attendeerde haar op de mogelijkheden van het uitbesteden van haar personeelszaken via Please.

Margot: “Ik wilde dat alles goed geregeld was voor mijn medewerker. Ik word nu ontzorgd door Please, ik heb financieel geen gedoe, ik hoef voor mijn medewerker niets te regelen, alles wordt voor hem geregeld. Ziektekosten en pensioen, alles is in orde. De service bij Please is top, ik kreeg zowel telefonisch als tijdens het eerste gesprek heel goed advies. Al het contact met Please is prettig, ze voorzien dingen en denken mee. Wat ik ook belangrijk vind is dat ze me actief attenderen op dingen die ik niet weet. Bijvoorbeeld op nieuwe wetgeving en subsidiemogelijkheden.”

Lees hier het klantverhaal van… Dé Spellenwinkel

Wat betekent Please voor Dé Spellenwinkel?

  • Salarisadministratie
  • Urenregistratie via UurOnline
  • Advies over wet- en regelgeving
Benieuwd of Please ook iets voor jou is?
Eigenaar Dé Spellenwinkel

Margot Zijtregtop

Al het contact met Please is goed. Please voorziet dingen en denkt mee. Ze attenderen me ook actief op dingen die ik niet weet, bijvoorbeeld op nieuwe wetgeving en subsidiemogelijkheden.

De dienstverlening van Please voor Dé Spellenwinkel

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten Dé Spellenwinkel gebruik maakt

Urenregistratie via UurOnline

Dankzij UurOnline, het urenregistratiesysteem van Please, kunnen Margot en haar medewerker altijd en overal de gewerkte uren, loonstroken, dossiers en meer inzien.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Je eerste medewerker aannemen is een grote stap voor iedere ondernemer waarvoor een specifieke kennis nodig is. Gelukkig hoeft Margot zich hier geen zorgen over te maken, dat doet Please voor haar.

Salarisadministratie

Dankzij een goede en overzichtelijke salarisadministratie is alles goed geregeld voor de medewerker van Dé Spellenwinkel en krijgt hij altijd op tijd zijn salaris.

Verzuimbegeleiding

Wanneer je één medewerker in dienst hebt kan het funest zijn voor je zaak wanneer deze medewerker (langdurig) ziek wordt. Gelukkig is Please er om de verzuimbegeleiding en -risico's over te nemen van Margot.

Helpdesk

Voor alle werkgerelateerde vragen staan onze relatiebeheerders klaar voor Margot en haar medewerker, via UurOnline, telefonisch en per mail. Een antwoord op hun vragen ontvangen ze altijd binnen één werkdag.

Kennis van wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving rondom het werkgeverschap is de laatste jaren steeds complexer geworden. De experts van Please zijn altijd op de hoogte en geven advies aan al onze opdrachtgevers, ook aan Margot.

Kennis van de cao van jouw branche

Veranderingen in de cao detailhandel? Please houdt dit samen met Margot in de gaten.

Juridische kwesties

Ook kleine ondernemers zoals Margot kunnen altijd juridisch advies inwinnen bij de juriste van Please voor arbeidsgerelateerde juridische zaken.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl